Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XIX.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XIX.kerület - Budapest

199 000 000 Ft

XIX.kerület

HSZ: 3469911 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 257 m2 Szobák 7+2
**KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT ÖSSZEKÖLTÖZŐK, BEFEKTETŐK, INGATLAN FEJLESZTŐK SZÁMÁRA!**

**EGY INGATLANBAN TÖBB LEHETŐSÉG! NAGY CSALÁD ÖSSZEKÖLTÖZÉSÉNEK, PANZIÓNAK, MUNKÁSSZÁLLÁSNAK. EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONTNAK, ORVOSI RENDELŐNEK. STB.

Eladóvá vált a XIX. kerület kertvárosában egy 2005-ben épült, KORSZERŰ, minden igényt kielégítő kétszintes családi ház, mely a Wekerle telep szomszédságában található. Az ingatlan RENDEZETT előkerttel, KÖRBEEKERÍTETT füvesített udvarral, és TÖBB autó beállási lehetőségekkel rendelkezik valamint két tároló is található.

A tető SZIGETELT és kiváló állapotú. Az oldalsó fedett terasz kopás- és csúszásgátló burkolattal ellátott.

A HÁZ 2004-ben épült, igényes kivitelezésben. Összesen 257 nm alapterülettel rendelkezik. A házra 5 cm vastagságú Dry-Vit SZIGETELÉS került . Beton födémes, sátortetös, fagerendás tetőzet és ÖSSZKÖZMŰVES ellátottság (víz, villany, gáz) biztosítja az ingatlan kényelmét. A telek mérete 541 m2, (16m X 37m).

A két lakószinten összesen 6 önálló apartman került kialakításra, melyek közül 4 EGYSZOBÁS, 2 pedig szoba + nappalis elrendezésű. Mindegyik lakás SAJÁT FÜRDŐSZOBÁVAL rendelkezik, néhány pedig saját konyhával is felszerelt. Minden apartman külön bejárattal nyílik a belső lépcsőházból. A ház FŰTÉSE GÁZ-CIRKÓ rendszerű, és a meleg vizet is ez biztosítja.
A ház KLIMATIZÁLT helyiségekkel rendelkezik, valamint mindkét lakószinten KÖZPONTI FALI PORSZÍVÓ rendszert is kialakítottak. A füvesített telken ELEKTROMOS KAPUN keresztül több gépkocsi parkolására is van lehetőség, ahol tárolók is találhatók. Az ingatlan egy 15 nm-es FEDETT TERASSZAL is büszkélkedhet.

Az ingatlan TEHERMENTES és JOGTISZTA, KÖLTÖZHETŐ állapotban van, cirkó kazánnal, újszerű radiátorokkal, KÖZPONTI PORSZÍVÓVAL ÉS LÉGKONDICIONÁLÓVAL.

Ez a családi ház KIVÁLÓ VÁLASZTÁS összeköltöző nagycsaládoknak, de befektetésnek is remek lehetőség! Korábban magán óvoda működött az ingatlanban, 40 kis óvodással, de ideális magánrendelőnek, szépség szalonnak vagy akár panziónak is.

**SOKOLDALÚ HASZNOSÍTHATÓSÁG:**
NAGYCSALÁDOSOKNAK, akár 3 GENERÁCIÓ számára is ideális. A szobák függetlensége és berendezése révén BEFEKTETÉSNEK is kiváló, külön-külön kiadható. Az eddigi tapasztalat szerint magánóvodaként is működött, ezért egészségügyi vagy oktatási célokra is ajánlott.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, amely egyedülálló adottságokkal és sokoldalú hasznosíthatósággal szolgál! Víz, csatorna, gáz és villany vezetékek, valamint kerti vízcsap is biztosítottak, így semmi sem hiányzik az azonnali költözéshez vagy befektetéshez!

A közlekedés is KIVÁLÓ: a 268-as busz és a 42-es villamos is könnyen elérhető.

Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Ha szeretné az ingatlant megtekinteni hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Ingatlan adatai

Irányár:199 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XIX.kerület
Irányítószám:1194
Alapterület:257 m2
Szobák száma:7
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2005
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:541 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Molnár József
Ingatlancorner Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

131 990 000 Ft

Eladó családi ház

XIX.kerület

208 m2 6
57 900 000 Ft

Eladó családi ház

XIX.kerület

65 m2 2
88 000 000 Ft

Eladó családi ház

XIX.kerület

120 m2 4
További hasonló hirdetések