Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

159 000 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3469568 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 103 m2 Szobák 4
-96 m2 alapterület

-4 szoba + konyha-étkező 

-2 fürdőszoba

-14 m2 panorámás terasz 

-2,5 férőhelyes garázs ( 42m2 )

-17 m2-es tároló 

-közös óriási zöld udvar 

-csendes zöldövezeti környezet 

 

Ingatlan Helyszíne

XII. kerületben Kútvölgy és  Svábhegy között, nyugodt környezetben helyezkedik el az ingatlan, mégis könnyen megközelíthető a belváros, több busz is elérhető pár perc sétával, amivel 10 perc alatt elérhető pl. a Széll Kálmán tér, MOM park.  Ideális családok és azok számára, akik csendes, zöld övezetben keresnek otthont..

 

Épület Jellemzői

Az ingatlan egy hatlakásos, 1983-ban épült társasházban található, amely stabil szerkezeti állapotban van. Nemrég felújítások is történtek, lábazati felületek, járdák, kerítési alapok már kész vannak, és további munkálatok is tervben vannak. Hatalmas közös zöld kerttel rendelkezik, ahol a gyerekek tudnak játszani.

 

Lakás Jellemzői

A lakás 4 szobával rendelkezik, amelyből mindegyik külön nyílik a közlekedőről, így rendkívül praktikus elrendezésű. A tágas étkezőkonyhán kívül két fürdőszoba is található az ingatlanban, így duplakomfortos. A lakás jól megvilágított szobái kényelmesen bútorozhatók, akár nagyobb családok számára is. A konyhában és fürdőszobákban 1997-ben készült dizájn és szaniterek találhatók, amelyek még ma is jó állapotban vannak. A nagyobb hálószobák, az előszoba és a konyha beépített szekrényekkel rendelkeznek, biztosítva a praktikus tárolási lehetőségeket.

 

Műszaki Adatok

A lakás 2002-ben kapott új nyílászárókat, az erkélyek panorámás oldalán pedig emelő-toló-vasalatos ajtószárnyak találhatók. A fűtést és meleg víz ellátást 2017 óta egy zárt rendszerű kombi kazán biztosítja. A szobák radiátoros fűtéssel rendelkeznek, míg a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés található. A fürdőszobákban mindkét fűtési rendszer működik, így biztosítva a maximális kényelmet. A közös költség havonta 14.500 Ft, ami tartalmazza a hideg víz fogyasztását is, valamint 16.000 Ft-ot kell fizetni a ház megtakarítási alapjába. 

 

Parkolás

A lakáshoz tartozik egy 42 m²-es, saját tulajdonú garázs, amely 2,5 férőhelyes, automata ajtóval felszerelt, így kényelmes parkolási lehetőséget nyújt akár több jármű számára is, elektromos autó töltési lehetőség is kialakítható. Különálló ablakos 17 m2-es tároló is tartozik az ingatlanhoz. Ezek megvásárlása kötelező, összesen 20 millió Ft. 

Ingatlan adatai

Irányár:159 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1125
Emelet:Magasföldszint
Alapterület:103 m2
Szobák száma:4
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:panoráma
Szintek száma:2
Felújítás éve:2017
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1983
Felújítás éve:2017
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Antal Orsolya
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

66 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

60 m2 2+1
399 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

140 m2 4
299 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

100 m2 3
További hasonló hirdetések