Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VIII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VIII.kerület - Budapest

109 900 000 Ft

VIII.kerület, Corvin negyed

HSZ: 3469405 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 85 m2 Szobák 3
Elegancia és Harmónia a Corvin Pláza szomszédságában: Exkluzív, 85 m²-es otthon a Práter utcában

Fedezze fel ezt a kivételes ingatlant, ahol a modern stílus, a tágas terek és a csendes környezet találkozik. Ez az egyedi kialakítású lakás tökéletes választás azok számára, akik a kényelmet, a kifinomultságot és a városi élet könnyedségét egyaránt értékelik.

Az ingatlan legfontosabb előnyei:

Teljeskörű felújítás: A 2017-ben elvégzett korszerűsítéseknek köszönhetően az ingatlan új elektromos hálózattal, modern nyílászárókkal és redőnyökkel lett felszerelve, amely tovább növeli az otthon kényelmét és energiatakarékosságát.
Tágas, fényárban úszó terek: A három nagyvonalú szoba és a lakás nagy belmagassága elegáns, levegős atmoszférát biztosít. Az egyedi tervezésű belső terek igényes kialakításával ideális családi életteret nyújtanak.
Exkluzív nappali: A nappali a családi élet központi helyszínévé válhat, ahol a prémium kivitelezés és a LED hangulatvilágítás meghitt légkört teremt, tökéletes helyet biztosítva a pihenésre és közös időtöltésre.
Luxus kényelem: Az egyedi mérésű cirkó fűtés, a modern légkondicionáló rendszer és a letisztult, stílusos fürdőszoba garantálja a lakók maximális kényelmét az év minden szakában.
Részben bútorozott, azonnal költözhető, így Önnek már csak a személyes tárgyait kell hoznia, hogy új otthonát birtokba vehesse.
Ideális elhelyezkedés és környék:

A csendes, zöldövezeti Práter utca nyugalma tökéletes harmóniát alkot a kiváló közlekedési kapcsolatokkal. A belváros könnyen elérhető, így a mindennapi teendők gyorsan és kényelmesen intézhetők.
A környéken elérhető minden fontos szolgáltatás: iskolák, bevásárlási lehetőségek és egészségügyi intézmények mindössze néhány perc sétára találhatók.
A társasház folyamatosan karbantartott, kamerarendszerrel védett, és egy kiváló, összetartó lakóközösséggel büszkélkedhet, ami tovább növeli az itt élők biztonságérzetét.
Exkluzív lehetőség családok számára: Az ingatlan nemcsak otthon, hanem egy életstílust kínál, amelyben a városi kényelem és a természet közelsége egyaránt jelen van. Ideális választás mindazoknak, akik egy csendes, mégis központi, modern lakásban képzelik el mindennapjaikat.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Keressen bizalommal, és ismerje meg személyesen ezt a lenyűgöző ingatlant, amely stílust, kényelmet és exkluzivitást nyújt!

Ingatlan adatai

Irányár:109 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VIII.kerület, Corvin negyed
Városrész:Corvin negyed
Irányítószám:1083
Alapterület:85 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:udvari
Építés éve:1980
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

149 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VIII.kerület

67 m2 3
28 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VIII.kerület

105 m2 2+6
78 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VIII.kerület

83 m2 2+1
További hasonló hirdetések