Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Veszprém - Veszprém megye

Tégla lakás eladó - Veszprém - Veszprém megye

108 000 000 Ft

Veszprém

HSZ: 3463031 Wartha Vince utca Veszprém megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 120 m2 Szobák 4+2
A 2. emeleti, 4+2 szobás, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT lakást kreatívan átalakították. Két külön bejáratú, alul 55 m2, felül 65 m2-es lakást találunk. Az alsó szinten falbontással KÉNYELMESEN NAGY, ÉLHETŐBB TEREKET alakítottak ki.

  Belépve egy tágas előtérbe érkezünk. Jobbra nyílik a külön WC. Mellette a tényleg KÉNYELMES MÉRETŰ KONYHA-ÉTKEZŐ található. Vele szemben a fürdőszoba van. Az előtérben mennyezetig érő beépített szekrény segít a tárolásban. A nappaliba az előtér végéből és a konyhából egyaránt bemehetünk. A nappali közvetlenül kapcsolódik a NYUGATI FEKVÉSŰ ERKÉLYHEZ. A nappaliból vezet a tetőtéri lakórészbe a lépcső. A nappaliból nyílik a másik, valóban nagy szoba, mely szintén erkélyes. A KELETI FEKVÉSŰ ERKÉLY egy csendes parkra néz.

    A tetőtéri lakórészbe mind a nappaliból, mind pedig a lépcsőházból is bejuthatunk külön bejáraton keresztül. Itt két VILÁGOS, TÁGAS NAGY SZOBÁT, két félszobát és egy fürdőszobát alakítottak ki.

A KÉT ERKÉLYES lakás egy jól átgondolt alaprajzzal rendelkezik. Az ingatlan kiválóan alkalmas nagyobb család együttköltözéséhez, akár több generáció együtt és mégis külön éléséhez, hiszen a két lakórész nagyon jól elkülönül egymástól. A radiátoros fűtésről és a melegvízről GÁZKAZÁN gondoskodik. A nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték, melyekre REDŐNYT ÉS SZÚNYOGHÁLÓT is szereltek. A 120 m2-es lakás REZSIJE ALACSONY, a közösköltség 17 810,- forint, a gáz mindössze 10 000,- forint havonta. Parkolni közvetlenül a ház előtt lehetséges. A lakáshoz NAGY MÉRETŰ, 15 M2-ES SAJÁT TÁROLÓ tartozik.

   A közelben óvoda, iskolák, középiskola, egyetem, sportolási lehetőségek, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, játszóterek, parkok mind-mind pár lépésnyire elérhető.

    NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban! https://my.matterport.com/show/?m=NguxYp5NJQa

           KITŰNŐ VÁLASZTÁS ez az ingatlanpiacon RITKÁN TALÁLHATÓ, felújított, nagy lakás.

      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló lakás!

    A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Ingatlan adatai

Irányár:108 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Veszprém megye
Helység:Veszprém
Irányítószám:8200
Cím:Wartha Vince utca
Emelet:2. emelet
Alapterület:120 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:2
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:utcán, nem fizetős
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1975
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Veszprém

43 m2 1+1
62 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Veszprém

56 m2 3
35 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

Veszprém

41 m2 1+1
További hasonló hirdetések