Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Telek eladó - Budaörs - Pest megye

Telek eladó - Budaörs - Pest megye

119 000 000 Ft

Budaörs

HSZ: 3461472 Pest megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 745 m2 Szobák
BUDAÖRSÖN A KOLOZSVÁRI UTCÁBAN ELADÓ EGY 745nm-es LAKÓÖVEZETI TELEK, AMINT TALÁLHATÓ EGY 60 nm-es ÉPÜLET VALAMINT EGY GARÁZS IS , AMI JELENLEG NEM LAKHATÓ, DE FELÚJÍTHATÓ VAGY LEBONTHATÓ. Továbbá a telekre egy 111 nm-es ház építhető a 15%-os beépíthetőségnek köszönhetően.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, azonnal birtokba vehető, per- és tehermentes. A környezet csodálatosan karbantartott, a parkolás pedig kényelmesen megoldható a telken belül vagy közvetlenül előtte. A telek enyhén emelkedik, így már a földszintről is panorámás kilátás nyílik, míg az emeleti szintről a budai hegyek látványa is élvezhető.

A helyszín kiváló infrastruktúrával rendelkezik: a Hacienda étterem, focipálya és játszótér mindössze 3 perc sétára található, a futópálya pedig közvetlenül a kapu előtt halad el. A buszmegálló 10 perc sétával elérhető. Az autóval közlekedők számára pedig a közelben található M1-M7 autópályák biztosítják a könnyű és gyors közlekedést. Budaörs bevásárló központjai (Tesco, Auchan, Ikea, XXXLutz, Decathlon, stb.) mindössze 5 perc autóútra találhatók, a budaörsi vasútállomás 6 perc, a Kelenföldi pályaudvar pedig 10 perc autóval. A Kamaraerdei Óvoda csupán 5 perc autóval. Az ingyenes helyi járat/iskolabusz megállója mindössze 1 perc sétára van.

A csendes környezet és a zöld otthon érzése garantált, hiszen a telek körül fák és bokrok találhatóak. A bővítési lehetőség adott, így akár egy nagyobb család számára is ideális lehet a telek. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni a város zajától. Az ingatlan panorámája pedig páratlan, így a kilátás minden évszakban lenyűgöző. Ha befektetési céllal érdeklődik az ingatlan iránt, akkor jó hírünk van! A telken építhető ingatlant a saját egyedi igényeinek megfelelően lehet kialakítani.

Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot! Amennyiben kérdése merülne fel, kérem, lépjen kapcsolatba velem, és forduljon hozzám bizalommal. A település dinamikus fejlődése miatt mindenképpen érdemes mielőbb megtekinteni ezt az ingatlant és megragadni a kínálkozó lehetőséget.

Ingatlan adatai

Irányár:119 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Pest megye
Helység:Budaörs
Irányítószám:2040
Alapterület:745 m2
Közművek:villany, csatorna
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

59 900 000 Ft

Eladó telek

Budaörs

313 m2 0
8 700 000 Ft

Eladó telek

Budaörs

692 m2 0
55 000 000 Ft

Eladó telek

Budaörs

559 m2 0
További hasonló hirdetések