Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

245 000 000 Ft

V.kerület, Belváros

HSZ: 3461461 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 98 m2 Szobák 3
Fektessen be jövőjébe egy kivételes belvárosi lakás megvásárlásával Budapest egyik legelőkelőbb részén! A Hercegprímás utcában található, 98 négyzetméteres, vadonatúj ingatlan nemcsak az elegancia, hanem a kifinomultság szinonimája is. Ez a három szobás, két fürdőszobás lakás a luxus és kényelem tökéletes harmóniáját kínálja, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Az amerikai konyhás, tágas nappali ideális helyszín baráti összejövetelekhez vagy családi eseményekhez, miközben a beépített bútorok és szekrények maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló teret. A lakás teljes légkondicionálással rendelkezik, így a nyári hőségben is biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A modern LED hangulatvilágítás egyedülálló atmoszférát teremt, amely mindenkit elvarázsol.

A lakás elhelyezkedése páratlan, hiszen a csendes környék és a központi lokáció ötvözete lehetővé teszi, hogy percek alatt eljusson Budapest legfontosabb üzleti és kulturális központjaiba. A közeli közlekedési csomópontok révén a város bármely pontja könnyedén megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. Az utcán rendelkezésre álló parkolóhelyek pedig kényelmes megoldást nyújtanak az autóval közlekedők számára.

A környék infrastrukturális ellátottsága is kiemelkedő: számtalan bolt, étterem és szolgáltatás található a közelben, így a mindennapi élet kényelme garantált. Ez a belvárosi ingatlan nem csupán otthon, hanem egy értékálló befektetés, amely az idő múlásával egyre nagyobb értéket képvisel.

Ez a tehermentes, exkluzív ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik modern, világos és stílusos lakást keresnek, vagy hosszú távú befektetést fontolgatnak. Ha bármilyen kérdése lenne a lakással vagy a környékkel kapcsolatban, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot! Készséggel állok rendelkezésére, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára ideális ingatlant.

Ingatlan adatai

Irányár:245 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:V.kerület, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:1051
Alapterület:98 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:utcai
Építés éve:0000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

212 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

158 m2 4
120 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

105 m2 2+1
122 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

91 m2 3+1
További hasonló hirdetések