Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

Tégla lakás eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

46 900 000 Ft

Mosonmagyaróvár

HSZ: 3454497 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 59 m2 Szobák 2+1
 

Mosonmagyaróváron, zöldövezetben, a bevásárlóközponthoz közel, 1. emeleti, 3 szobás téglalakást kínálunk amihez 300m2 saját kertrész is tartozik.

Teljes belső felújítás 2018-ban történt meg a lakáson, 2021-ben 10cm-es homlokzati szigetelés készült, a padlásra kőzetgyapot szigetelés került. Ide csak költözni kell!

 

- Az 59m2-es lakás egy 4 lakásos társasház első emeletén található, önálló bejárattal (nincs közös lépcsőház). A lakás tulajdoni lap szerint 56m2-es + a 3m2-es előtér is beépítésre került. Az épület karbantartott, társasházként működik. A társasház 1369m2 telken található amit a lakások tulajdonosai egyenlően használhatnak. Így közel 300m2 kert ehhez a lakáshoz is tartozik.

- A lakás kiváló elosztású. Egyedisége, hogy 3 önálló szobával rendelkezik (nem amerikai konyhás) Tágas nappali, egy nagyobb és egy kisebb hálószoba. A nappaliból egy gardrób is nyílik, ahol sok minden elfér, továbbá a mosókonyhában is van hely többi dolognak. A lakás feletti padlás is kihasználható a ritkábban használt dolgainknak.

- A 2018-as belső felújítás minden lényegest érintett. Kicserélésre kerültek a víz- és a villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek, külső és belső nyílászárók. A konyhabútor és a beépített bútorok ekkor készültek.

- A közlekedőben, fürdőben, járólap burkolás készült. A konyha-étkezőben és a szobákban laminált padló található.

- A fűtést szintén 2018-as infra, padlófűtés biztosítja. Minden helyiségeben külön termosztáttal szabályozható a hőmérséklet. A fűtés költségei kedvezőek és 3X25A áram + 3X25A vezérelt áram áll rendelkezésre. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A lakásban kandalló kémény is van, építhető vagy elhelyezhető cserépkályha vagy kandalló is.

- Az épület 30-as falvastagságú, kis méretű, tömör téglából épült. 2021-ben a homlokzatra és födémre hőszigetelés került. A műanyagablakok hőszigetelt üvegezésűek, mindenhova redőny és szúnyogháló is került.

- A társasház füvesített udvarral rendelkezik, kiváló gyerekek biztonságos játékához, kis kertészkedéshez. Több saját tároló is rendelkezésre áll. 3 autó részére van murvás parkoló saját területen.

 

Amennyiben a hirdetett ingatlan vagy kínálatunkban lévő bármelyik ingatlan felkeltett figyelmét keressen a megadott elérhetőségeken!

Ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

 

Ingatlan adatai

Irányár:46 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Mosonmagyaróvár
Irányítószám:9200
Emelet:1. emelet
Alapterület:59 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:elektromos
  infra fűtés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Felújítás éve:2018
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift
Építés éve:1960
Felújítás éve:2018
Szerkezet:tégla
Telek terület:300 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bubla Zoltán
CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 600 000 Ft

Eladó tégla lakás

Mosonmagyaróvár

54 m2 2
63 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Mosonmagyaróvár

62 m2 3
39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Mosonmagyaróvár

43 m2 2
További hasonló hirdetések