Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

175 000 000 Ft

II.kerület, Hűvösvölgy

HSZ: 3453931 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 93 m2 Szobák 2+1
Fedezze fel ezt a kivételes, felújított hegyvidéki ingatlant Budapest II. kerületében, Hűvösvölgyben, közel a villamos végállomásához. Ez a 61 négyzetméteres lakóingatlan ideális választás mindazok számára, akik a város nyüzsgésétől távol, mégis könnyen megközelíthető környezetben szeretnének élni. A lakás egy VILLAÉPÜLETBEN található, mely mára már társasházként működik. Az épületet körül gondozott kert található, mely kerítéssel körbezárt. Az ingatlan 2 tágas szobával és 1 félszobával rendelkezik, amelyek a modern életstílus minden igényét kielégítik. A fürdőszoba elegáns kialakítása és a gépesített konyha maximális kényelmet biztosít a mindennapok során. A kisebbik hálószobához tartozik egy külön wc kézmosóval és bidével. Szobái hatalmasak világosak kellemes térérzetet biztosítanak a csodálatos ablakokkal és beltéri ajtókkal. A modern motoros redőnyök pedig a kényelmet és a biztonságot egyaránt szolgálják, hiszen lehetővé teszik a gyors és egyszerű árnyékolást. Az ingatlanba két irányból is be tudunk menni. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 négyzetméteres erkély, lehetőséget biztosítva ezzel a pihenésre és a természet közelségének élvezetére. Az önálló garázsban, mely a zárt kerten belül van, egy autó kényelmesen elfér, így a parkolás sosem jelenthet problémát. Valamint található még egy garázs is a kertben. A lakás alatt található még egy félszuterén több ablakkal, mely 27 nm-es, ebből egy kislakás vagy amire igényünk van a saját fantáziánkra bízva kialakítható. Lenn található még két külön tároló is. A kertben elhelyezkedő 16 nm-es szaletli is a lakáshoz tartozik, így a kertben eltöltött időt tehetjük minőségivé, vagy akár egy kis szalon, házi edzőterem, vagy saját wellness (szauna, jakuzzi) kialakítására is alkalmas. A lakásban és a hozzá tartozó területekben hatalmas potenciál van.
Az ingatlan tehermentes, így a vásárlás gyorsan és zökkenőmentesen lebonyolítható. Hűvösvölgy egy csendes, biztonságos környék, ahol a természet és a városi élet harmonikusan ötvöződik. Az ellátottság kiváló, a közelben számos bolt, étterem és szolgáltatás található, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A környék tömegközlekedési lehetőségei is kedvezőek, hiszen a buszmegállók és a villamos végállomása csupán néhány perc sétára találhatók, így a belváros könnyedén megközelíthető. A hegyvidéki ingatlanok iránti kereslet folyamatosan növekszik, így ez a remek lehetőség nemcsak saját otthonának, hanem befektetési céllal is ideális választás.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a csodálatos ingatlan, ne habozzon! Kérdéseivel bizalommal kereshet, szívesen állok rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsak az ingatlanvásárlás folyamatában. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és tapasztalja meg a hegyvidéki életstílust Budapest szívében!

Ingatlan adatai

Irányár:175 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület, Hűvösvölgy
Városrész:Hűvösvölgy
Irányítószám:1028
Alapterület:93 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Kilátás:kertre néző
Építés éve:1930
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Réti Zita
Auer Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

119 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

67 m2 2
195 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

109 m2 4
330 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

215 m2 5
További hasonló hirdetések