Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Siófok - Somogy megye

Tégla lakás eladó - Siófok - Somogy megye

173 900 000 Ft

Régi ár: 174 500 000 Ft

Siófok

HSZ: 3453339 Somogy megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 75 m2 Szobák 2+1
A DÉL-BALATON LEGSZEBB LAKÓPARKJÁBAN, AHOL RITKA KIVÁLTSÁG A SAJÁT VÍZPART!
EGY KÜLÖNLEGES LUXUSLAKÁS SOK-SOK EXTRÁVAL.
Az ingatlan környezete egy páratlan, hatalmas, több mint kéthektáros, saját, gondosan rendben tartott park, virágos kertekkel, szép fákkal és bokrokkal, egy nagy és fedett, feszített víztükrű úszómedencével, egy modern játszótérrel, közösségi kerti pavilonnal, Balatonba nyúló napozóstéggel, és a gondozott saját partszakasszal, ahol bátran hagyhatják a lakók a strandoláshoz használt napozóágyakat, matracokat, labdákat, hiszen biztonságos, és nem találkoznak a szabadstrandokra jellemző fürdőzők sokaságával.
A lakópark szomszédságában karnyújtásnyira télen-nyáron üzemelő wellness (élménymedencék, szauna világ, wellness kezelések), és a város centruma az ikonikus Víztoronnyal és számtalan fesztivállal, mely csupán néhány perc séta távolságra található.
A lakás értéknövelő tulajdonsága a lakásba beépített saját hőszivattyú távvezérlő lehetőséggel, hogy a hűtés-fűtés rendszer nagyobb távolságokból is szabályozható legyen.
Az ablakok a legmodernebb kivitelben, 7 kamrás Rehau nyílászárók, melyek 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval rendelkeznek.
A bejárati ajtó több ponton záródó, tűzálló, hang- és hőszigetelt prémium minőségű termék.
A terasz, méretéből adódóan alkalmas arra, hogy kerti bútorokat helyezzenek ki rá.
Az erkélykorlát biztonsági üvegbetétes, rozsdamentes acélszerkezet, a homlokzaton megjelenő árnyékolók pedig mozgathatók, lamellás szerkezetűek, és azon kívül, hogy nagyon elegánsak, belátás ellen éppen elegendő intimitást is biztosítanak.
Az épületek minden lakószintje akadálymentesen, lifttel megközelíthető. A lift a zárt lépcsőházból érhető el, amely természetes megvilágítással rendelkező közlekedő terekből áll.
A hideg- és melegburkolatok, beépítése, ugyanúgy, mint a szaniterek, ebben a lakásban prémium minőségű mintakollekcióból történt.
A lakás vételára tartalmazza a beépített bútorokat és a nívós beépített konyhát gépekkel, az egyedileg ide tervezett és beállított minden bútorzatot.
A lakás méretei: Lakás: 71,13 m2 + Terasz: 17,12 m2 / (Számolt nettó: 79,7 m2)
További extrák, melyek kizárólag ebbe a lakásba lettek beépítve:
Terasz: plusz 3 db lamellás árnyékoló panel (így összesen 5 db van), padlóvilágítás, fali lámpák
Lakás: padlófűtés (hőszivattyúra kötve), márvány járólapok,mindenhol rejtett és mennyezeti energiatakarékos led világítás, WC-ben az éjszakai komfort érdekében ajtónyitásra kapcsolódó diszkrét mosdókagyló világítás, minden helyiségben egyedileg tervezett bútor, az egyik hálószobában fűtött (állítható hőfok) zselés matrac, a másikban prémiumkategóriás antiallergén matrac, fürdőszobában a páramentesség érdekében fűtött tükör, állítható fényű mennyezeti égbolt világítás, a lakás minden helyiségében állítható színű és erősségű fények, legújabb generációs HYTEC Samsung Tv-k, távjelzéssel kommunikáló riasztó kamerarendszerrel, stb.
Teljes bútorzat, műszaki tartalom, autóbeálló és tároló benne van az árban.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS A SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSÉRT VÁROM HÍVÁSÁT! Tel.: +36 (20) 248 9824

Ingatlan adatai

Irányár:173 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Somogy megye
Helység:Siófok
Irányítószám:8600
Emelet:2. emelet
Alapterület:75 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Pervein Magdolna
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

49 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Siófok

60 m2 1+2
59 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Siófok

49 m2 3
38 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Siófok

32 m2 1
További hasonló hirdetések