Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Érd - Pest megye

Családi ház eladó - Érd - Pest megye

69 500 000 Ft

Érd

HSZ: 3446259 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 100 m2 Szobák 3
Érd Parkvárosban, a csendes Citromfa utcában eladó egy 80-as években épült, önálló családi ház. A B30-as téglából készült épület 8 cm-es szigetelést kapott, így télen is kellemes hőmérsékletet biztosít. A fűtést egy régebbi típusú, de jól működő gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán látja el, amely a hideg hónapokban is megbízható komfortot nyújt.

A ház jelenleg lakott földszinti része 70 m²-es, ahol két nagyméretű szoba, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba és külön WC található. Az ingatlan további bővítési lehetőségeket kínál: a tetőtér beépíthető, amely további 70 m²-rel növelheti a lakóteret. A tetőtéri teraszról páratlan városi panoráma tárul elénk, amely egészen Százhalombattáig nyúlik.

Az ingatlan részben felújított nyílászárókkal rendelkezik: a műanyag ablakok kiváló hő- és hangszigetelést biztosítanak, míg a megőrzött Sofa fa nyílászárók természetes, meleg hangulatot kölcsönöznek a háznak.

A ház mellett közvetlenül egy praktikus nyári konyha és tároló található, amely további tárolási lehetőségeket biztosít. A telek gondozott kertjében számos gyümölcsfa áll, a kert pedig teljesen körbekerített, ami biztonságot és privát teret nyújt a család számára. Az ingatlan egy csendes, nyugodt, aszfaltozott mellékutcában található, amely tökéletes választás mindazoknak, akik békés környezetben keresnek otthont.

Ha Ön is egy sok lehetőséget rejtő, barátságos otthonra vágyik Érd Parkváros szívében, ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot!

Ingatlan adatai

Irányár:69 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Érd
Irányítószám:2030
Alapterület:100 m2
Szobák száma:3
  kazán
Ingatlan állapota:átlagos
Kilátás:udvari
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1982
Telek terület:847 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szabó Balázs
Royal Real Estates Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

114 900 000 Ft

Eladó családi ház

Érd

107 m2 3
114 000 000 Ft

Eladó családi ház

Érd

176 m2 4+1
119 900 000 Ft

Eladó családi ház

Érd

116 m2 4
További hasonló hirdetések