Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

199 990 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3445833 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 102 m2 Szobák 4
-102+3  m2 alapterület 

-3 hálószoba + amerikai konyhás nappali-étkező 

-2 fürdőszoba

-erkély

-lakberendező tervei alapján felújított (2024)

-délkeleti fekvés

 

Összefoglalás

Ez a budai, polgári eleganciát sugárzó lakás tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a központi elhelyezkedést, de nyugalomra és exkluzív, modern kényelmet biztosító otthonra vágynak. Az ingatlan minden szempontból készen áll arra, hogy az új tulajdonos birtokba vegye, legyen szó álmai otthonáról vagy értékálló befektetésről. A lakás tehermentes és azonnal költözhető, kiemelkedő ár-érték aránnyal: 199,99 millió forintért kínálják, amely magában foglalja a beépített bútorokat, konyhagépeket, és igény esetén akár a teljes berendezést is külön megállapodás alapján.

 

Ingatlan Helyszíne

Ez a különleges ingatlan Budapest XII. kerületében, a MOM Park szomszédságában található, a fákkal övezett, egyirányú utcában. A környék csendes és nyugodt, miközben a belváros és számos fontos intézmény, mint a MOM Park, a Gesztenyés kert és a Kongresszusi Központ is könnyen megközelíthető. A lakók maximális kényelmét szolgálja a rendkívül jó infrastruktúra, beleértve a tömegközlekedési lehetőségeket is, amelyek éjjel-nappal elérhetők.

 

Épület Jellemzői

A lakás egy a múlt század elején épült, felújított homlokzatú polgári társasház első emeletén helyezkedik el. A társasház pénzügyileg rendezett, és folyamatosan karbantartott, biztosítva a nyugodt lakókörnyezetet. A ház külső homlokzata nemrégiben teljesen megújult, a belső kert pedig zöld oázisként szolgál a melegebb hónapokban. A lakók biztonságáról kiépített riasztórendszer gondoskodik, a házban pedig új elektromos vezetékeket szereltek be. A lakóközösség gondos és figyelmes, biztosítva a harmonikus együttélést.

 

Lakás Jellemzői

A 102+3 négyzetméteres, háromirányba tájolt lakás kiváló állapotban van, lakberendező által tervezett terek jellemzik. Az ingatlanban amerikai konyhás nappali-étkező található, három különálló hálószobával, két fürdőszobával. A belső fedett udvar intim teret biztosít a lakóknak, ideális helyet nyújtva pihenésre vagy akár nyári estékre.

A lakásban új, prémium minőségű konyhabútor található beépített gépekkel, mint a légkeveréses sütő, indukciós főzőlap és mosogatógép. Az egyik fürdőszoba zuhanyzóval és rejtett háztartási helyiséggel van ellátva, míg a másikban kád és dupla mosdó kapott helyet. Az ingatlan egyedi tervezésű belső ajtókkal és mennyezetig érő gardróbszekrényekkel rendelkezik, amelyek maximális kényelmet biztosítanak.

 

Műszaki Adatok

A lakás műszaki felszereltsége is kiváló: a hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés található, míg a tölgyfa parkettával burkolt szobákban radiátorok biztosítják a meleget. Az ingatlan bioethanol kandallóval rendelkezik, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem hűvösebb napokon is hatékonyan fűti a nappalit. Az inverteres klímák hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmasak, így a lakás hőmérséklete mindig kellemes. Az épület vastag falai és a hőszigetelt nyílászárók tovább csökkentik a fűtési költségeket. Az elektromos hálózat teljesen felújított, így modern igényeknek maximálisan megfelel.

 

Parkolás

A lakók parkolási engedélyt igényelhetnek az utcán, ahol általában mindig van szabad hely.

Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal. 

Ingatlan adatai

Irányár:199 990 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1126
Emelet:1. emelet
Alapterület:102 m2
Szobák száma:4
  padlófűtés
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Szintek száma:4
Felújítás éve:2024
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1930
Felújítás éve:2024
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Antal Orsolya
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

78 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

87 m2 2
374 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

119 m2 4
159 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

103 m2 4
További hasonló hirdetések