Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

230 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3425762 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 147 m2 Szobák 5
-147 m2 alapterület (2 szinten)

-1 terasz + 4 erkély 

-amerikai konyhás nappali + 4 szoba

-2 fürdőszoba 

-2 teremgarázs hely 

-felújított 

-csendes zöldövezet 

-hatalmas világos tágas terek

 

Ingatlan Helyszíne:

A lakás Budapest egyik legvonzóbb területén, Pálvölgyben helyezkedik el, közvetlenül az erdő mellett. A természet közelsége nyugalmat biztosít a lakók számára, miközben a belváros könnyen megközelíthető. A környék kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének közel maradni a városi élethez, ugyanakkor élvezni az erdő tiszta levegőjét és csendjét..


Épület Jellemzői:

A lakás egy 2001-ben épült, négy lakásos társasház része, amely kiváló lakóközösséggel büszkélkedhet. A kétszintes ingatlan felújítása 2022 őszén fejeződött be, mely során modern megoldásokkal és minőségi anyagokkal gazdagították. Az épület korszerűsítése magában foglalja a dryvit szigetelést és az új, többrétegű nyílászárókat, amelyek hozzájárulnak a hatékony energiagazdálkodáshoz.

 

Lakás Jellemzői:

A 147 m2-es lakás két szintre tagolódik, praktikus elrendezéssel. Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba külön zuhanyzós fürdőszobával, valamint egy vendégmosdó és egy kis raktárhelyiség. Ez a rész akár önálló lakrészként is funkcionálhat. A felső szinten két nagy hálószoba helyezkedik el egy hatalmas fürdőszobával, továbbá egy kisebb szoba is található itt, amely számos funkciót betölthet.

A lakás felújítása során új elektromos redőnyök és szúnyoghálók kerültek beszerelésre, valamint minden szoba és fürdőszoba új burkolatot kapott. A konyha teljesen megújult, vadonatúj gépekkel. A modern, EU-s szabványoknak megfelelő kondenzációs Vaillant gázkazán biztosítja a fűtést, így a rezsiköltségek alacsonyan tarthatók.


Műszaki Adatok:

A lakás műszaki szempontból is kiemelkedő: az új Velux ablakok, Hansgrohe és Grohe szaniterek mellett, Mitsubishi hűtő-fűtő klímák vannak. A fűtés hatékonyságát tovább növeli a kéménybélelés és a korszerű nyílászárók, amelyek révén a fűtési költségek rezsicsökkentett határértéken belül maradnak. Emellett a teremgarázsban hibrid autó töltésére is van lehetőség, saját villanyórával.

 

Parkolás:

Az ingatlanhoz két teremgarázs hely tartozik, valamint egy külön tároló, amelyek összesen 41 négyzetmétert foglalnak magukban. Ezen kívül az utcán is ingyenesen lehet parkolni, így a lakók számára kényelmes és biztonságos parkolási lehetőségek állnak rendelkezésre. 20 millió forintért vásárolhatók meg a két teremgarázshelyek.

Ez a lakás tökéletes választás lehet többgyermekes családok számára, akik városi életet keresnek természetközeli környezetben. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal.

Ingatlan adatai

Irányár:230 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1025
Emelet:1. emelet
Alapterület:147 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:teremgarázs
Szintek száma:2
Felújítás éve:2022
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2001
Felújítás éve:2022
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Antal Orsolya
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

119 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

67 m2 2
195 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

109 m2 4
330 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

215 m2 5
További hasonló hirdetések