Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

Tégla lakás eladó - Balatonfüred - Veszprém megye

65 000 000 Ft

Balatonfüred

HSZ: 3410982 Veszprém megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 77 m2 Szobák 3
MÉG NEM TÖRTÉNT ILYEN BALATONFÜREDEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSNÁL!
EGY IZGALMAS JÁTÉK, AMINEK KERETÉBEN RENDKÍVÜL OLCSÓN MEGVEHET EGY ŰJ ÉPÍTÉSÚ KULCSRAKÉSZ LAKÁST! NINCS BENNE SEMMI ÁTVÁGÁS , SEMMI MEGTÉVESZTÉS, EZ EGY LICIT, AMI VÉLHETŐLEG BŐVEN ÁR ALATT FOG MEGÁLLNI AUGUSZTUS 21-ÉN! S MI SZÜKSÉGES HOZZÁ?
Röviden:
A belterületi, külön helyrajzi számú társasházi lakás ára jelenleg 114.312.000 Ft, de a licitfelhívás keretében most a kikiáltási ár 65 Mft,  a licitlépcsó 2,5 MFt. Zárás 2024.augusztus 21 16h, eddig kell irodánknak írásbeli ajánlatot tennie. Feltétele, hogy augusztus 21-e után 20 napon belül ki kell fizetni a teljes vételárat, s 1 Mft-al tudja addig ajánlati biztosítékkal tartani, amennyiben nem Ön nyeri meg, az 1 Mft azonnal visszafizetésre kerül. 
Az ajánlati biztosíték a nyertes ajánlattevő részére nem jár vissza, amennyiben az érdekkörében felmerülő okra hivatkozással a szerződéskötéstől eláll, az ajánlati kötöttség idején ajánlatát visszavonja, nem tartja fenn, a szerződést felhívás ellenére nem köti meg. 
Kis leírás:
A 72 db ingatlan kb 1/3-a már elkelt (az aktuális listát emailben tudjuk küldeni, mivel ez szinte naponta változik). Az építkezési fotókat látja a hirdetésben.
BALATONFÜRED SZÉPSÉGÉT NEHÉZ FOKOZNI, DE EZZEL A VILLAPARKKAL A JELENLEGINÉL IS NAGYOBB MÉRTÉKBEN EMELKEDIK A MAGYAR TENGER ÉSZAKI FŐVÁROSÁNAK EXKLUZÍVITÁSA.
Az előkészítés, s a tervezői munka hihetetlen precizitásának köszönhetően, nem csupán csodálatos lesz ez az álomlakópark, hanem tervezés során a rendkívül magas minőséget, prémium építőanyagokat, energiahatékonyságot, fenntarthatóságot, értékállóságot, biztonságot, életminőségjavítást szolgáló praktikumokat, az intimitást, a privát szférát is figyelembe vették.Az összes lakás, s villa egyedülálló panorámás ingatlan lesz, s 2025 nyarán költözhetőek.Egyszerre zajlik a teljes lakópark építése, így beköltözéskor már egy kész csodálatos, építkezésmentes villaparkba tud megérkezni.A lakások okosotthon-rendszerrel lesznek ellátva, okosotthon-rendszerbe integrált hőmérséklet és páramérő termosztátokkal.Az ingatlanok 2023-as szabvány szerint épülnek. Nyílászárók 3 réteg hőszigetelő üvegezéssel (Ug≤0,7 W/m2k), a lakószobákban hygroszabályozású résszellőzőkkel. Az ingatlanok fűtését-hűtése megújuló energiával Panasonic hőszivattyús rendszerrel biztosítják, s napelem előkészítés is rendelkezésre fog állni. Az épület 15-20 cm vastag hőszigeteléssel (kőzetgyapot ráadásul a tűzvédelem miatt) lesz ellátva, csaptelepek Hansgrohe Vernis Blend.A meghirdetett 3 SZOBÁS INGATLAN egy 4 lakásos villaépületben helyezkedik el, belső 2 szintes, a felső szinten helyezték el a mérnökök a nappalit a szebb Balatoni panoráma végett, helyiségei:1. szint (1 emelet): előszoba, hálószoba, fürdőszoba, gardrobe
2. szint (2.emelet): nappali-étkező-konyha, fürdőszoba, hálószoba, közlekedő, gépészeti-tároló helyiség, erkély
Nettó alapterület 77,2m2+ 9,8 m2 erkély
TEREMGARÁZSHELY BENNE VAN AZ ÁRBAN!A kertek talajtakaró növényzettel és gyepszőnyeggel, automata öntözőrendszerrel lesznek ellátva.És hogy még milyen típusú ingatlanok közül választhat?:A Villapark felső részén korlátozott számú,

Villaépület épül, melyekben wellness, kandalló, akár mozi szoba lesz biztosítva a leendő tulajdonosok kéréseinek megfelelően.
Kétlakásos ház
Háromlakásos ház
Négylakásos ingatlan

Várható befejezés: 2025.nyárBALATONFÜREDI ÉRTÉKESÍTÉS, MEKTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.

Ingatlan adatai

Irányár:65 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonfüred
Irányítószám:8230
Emelet:1. emelet
Alapterület:77 m2
Szobák száma:3
Ingatlan állapota:újszerű
Építés éve:2025
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Ávor Zsuzsa
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

53 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Balatonfüred

53 m2 1+1
75 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Balatonfüred

43 m2 1+1
59 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Balatonfüred

74 m2 2
További hasonló hirdetések