Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - Esztergom - Komárom-Esztergom megye

Ikerház eladó - Esztergom - Komárom-Esztergom megye

74 900 000 Ft

Esztergom

HSZ: 3410870 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 75 m2 Szobák 3+1
Megvételre kínálok Esztergom egyik legkedveltebb városrészén, Szentgyörgymezőn egy tégla építésű családi házat.

Az összközműves saroktelken álló lakóházban (kb 75 nm) helyet kapott egy előszoba, kettő külön nyíló szoba, egy nappali, egy fürdőszoba, egy speiz, egy wc és egy főzőfülke-étkező. Utóbbi helyiség egy fedett teraszra nyílik, ahonnan az udvarra jutunk. A helyiségek nagy részét járólappal, a szobákat hagyományos parkettával  burkolták. A tetőtéri kis manzártszobában padlószőnyehet fektettek le.  A fából készült nyílászárókat redőnnyel szerelték fel, az utcafronti ablakok dupla hőszigetelt üveggel rendelkeznek. A tetőt cserép fedi. Az otthon melegét radiátoros központi fűtés szolgáltatja, mely gáz cirkó kazánról működik, a meleg vizetis innen nyerik.  A lakóház szerkezetileg jó, átlagos állapotú, egy korszerűsítés, felújítás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának.

A ház közvetlen kapcsolatban áll a műhellyel, illetve a két állásos garázzsal, melyek szintén feltüntetésre kerültek a földhivatali térképen. A műhely alatt egy kb 10 nm-es pince húzódik.

Az udvar egy része füvesített, számos termő gyümölcsfával tarkított, egy kis konyhakertet is kialakítottak.

Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül jó. A közelben óvodák, általános-és középiskolák, élelmiszer- és zöldséges üzlet, Lidl, sportpálya, játszótér, buszmegálló, benzinkút található, minden karnyújtásnyira, amire a hétköznapi életben szükség lehet. A közeli Duna- menti biciklis úton a belváros kb 10 perc alatt megközelíthető. Ajánlom gyermekes családoknak, két generációnak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. Rendkívül ritka az eladó ingatlan a környéken.

LK 51644-es építési övezetbe tartozik, zártsorú, 60%-os beépítési lehetőséggel, így akár több lakrész is kialakítható rajta.

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fundamenta ügyintézést is vállalunk. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Ingatlan adatai

Irányár:74 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Esztergom
Irányítószám:2500
Alapterület:75 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:átlagos
Parkolás:garázs
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1967
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:564 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Dinnyés Nóra Zsuzsanna
DN-Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

88 900 000 Ft

Eladó ikerház

Esztergom

166 m2 4
További hasonló hirdetések