Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XVIII.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XVIII.kerület - Budapest

69 900 000 Ft

XVIII.kerület, Bókaytelep

HSZ: 3410657 Bókaytelep, Baross utca Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 70 m2 Szobák 1+3
Megvételre ajánlom ezt a praktikus, jó adottságokkal rendelkező felújított családi házat Budapesten a XVIII. kerületben a Bókaytelepen. Az épület kívül-belül 5 éve teljes körű felújításon esett át, mely során az elektromos hálózatot, a fűtés rendszert felújították, a nyílászárókat kicserélték, a ház külső szigetelést kapott. Az ingatlan külön elkerített előkerttel és bejárattal rendelkezik, és teljesen független a a vele egy helyrajzi számon lévő többi három háztól. Fűtése új gázkazánnal megoldott. A földszinten kis előszobából belépve a rendkívül világos amerikai konyhás nappaliba érkezünk, mely ízléses járólappal burkolt. Mellette egy félszobát találunk, amely alkalmas hálószobának, vagy dolgozószobának, burkolata laminált padlós. Ugyancsak a földszinten találjuk a fürdőszobát és a wc-t egy helyiségben, a hely adottságait kihasználva egy kisméretű kád is elfért benne.



Kényelmes fa lépcső vezet az emeletre elegáns kovácsoltvas korláttal. Az emeleten egy előszobát és két hálót találunk, minden helyiségen tetőablak engedi be a napfényt. A két szint együtt br. 70 nm.



A 30 nm-es térkővel burkolt előkertben zavartalanul kiülhetünk olvasgatni, napozni, de gépkocsi parkolására is van lehetőség. Az ingatlan egy saját 5 nm-es tárólóval is rendelkezik.



A közlekedés: 182,184, 93, 142E, 93A, 136,36-os buszok, 50-es villamos. Kétszáz méteren belül bevásárlási lehetőség, iskolák, óvodák találhatók. A közelben található a Bókay kert, mely számos szabadidős programot kínál.





Ajánlom fiatal pároknak, családoknak, akik jó közlekedés mellett egy praktikus, szép házban szeretnének lakni, és nem akarnak a felújítással bajlódni.

Ingatlan adatai

Irányár:69 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XVIII.kerület, Bókaytelep
Városrész:Bókaytelep
Irányítószám:1181
Cím:Bókaytelep, Baross utca
Alapterület:70 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:3
Szintek száma:2
Közművek:villany, csatorna, gáz
Extrák:klíma, amerikai konyha
Telek terület:100 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Judit
Windingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

74 990 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

73 m2 3
52 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

68 m2 3
129 900 000 Ft

Eladó családi ház

XVIII.kerület

160 m2 3+3
További hasonló hirdetések