Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Tégla lakás eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

60 500 000 Ft

Régi ár: 63 000 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 3403991 Fejér megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 66 m2 Szobák 3
SZÉKESFEHÉRVÁRON, lakóparki 66 m2-es, nappali + 2 hálószobás, erkélyes, klímás otthonos, fiatalos lakás ELADÓ. I.á.: 60,5 M Ft    Tel.: 06(20)3370 424
A LAKÁSRÓL:
Budai kapu társasházban kitűnő elosztású, parkra néző 66 m2-es lakás eladó. A lakás egy délnyugati tájolású hangulatos függőfolyosóról nyílik. Itt kényelmesen elfér közvetlenül a bejárat előtt egy asztal székekkel. Ezt a részt akár egy második erkélyként is használhatjuk, hiszen a függőfolyosóról a lakópark kertjére van kilátás. 
Lakásba lépve az előtérbe érkezünk, innen nyílik jobbkéz felől a tágas, ablakos fürdőszoba (káddal, zuhanyzóval), mellette külön helyiségben pedig a wc kézmosó. Az előtérből egyenesen a nappaliba léphetünk, mely egy légtérben található a gépesített konyha-étkezővel. Az erkélyes nappali óriási ablakai keleti irányba nyílnak és csodás kilátást nyújtanak a közeli parkra. A nappaliból balra nyílik a két hálószoba.
A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás mérhető távhővel fűtött, melynek költsége igen kedvező. Az egyik hálószoba méretre készült igényes gardróbszekrénnyel rendelkezik. A 2 háló is, illetve a nappali is klímával felszerelt. A szobák ablakain szúnyogháló és redőny, a nappali ablakain reluxa található.
A HÁZRÓL:
A 7 emeletes társasház 2006-ban épült, négy lifttel, teremgarázzsal, tárolókkal, zárt udvarral rendelkezik. A társasház a lakók biztonságát és kényelmét szem előtt tartva a városban egyedülálló szolgáltatásokat nyújt: Az épületben 24 órás portaszolgálat és kamerarendszer védi a lakók biztonságát! A zárt, parkosított udvaron hangulatos szökőkút és saját játszótér található. Az épület alatti üzletsoron különféle szépségápolási és egészségügyi szolgáltatók, illetve irodák működnek.
KÖRNYÉKRŐL:
Az épület frekventált helyen, a Budai út - Seregélyesi út - Királysor találkozásánál fekszik, a Szent György Kórház szomszédságában. Vele szemben a Halesz park terül el, mely a sporthoz és játékhoz kínál teret és eszközöket. A mindennapi élethez szükséges oktatási intézmények, bevásárlási lehetőségek, egészségügyi ellátások sétatávolságon belül elérhetőek. A belváros kb. negyedóra séta a háztól. Maga a környék és az épület is nagyon keresett és kedvelt.
KIKNEK AJÁNLOM? 
Ezt az ingatlant jószívvel ajánlom akár fiatal, akár idősebb pároknak. Méreténél és elrendezésénél fogva 2-4 ember számára ad kényelmes életteret.
I.á.: 60,5 M Ft  
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes!

Ingatlan adatai

Irányár:60 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Emelet:3. emelet
Alapterület:66 m2
Szobák száma:3
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Ingatlan állapota:
Építés éve:2006
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Erika
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

26 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Székesfehérvár

34 m2 1
69 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Székesfehérvár

89 m2 3
25 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

Székesfehérvár

42 m2 1
További hasonló hirdetések