Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

159 000 000 Ft

Régi ár: 179 000 000 Ft

V.kerület

HSZ: 3388145 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 95 m2 Szobák 3
RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
Az V. kerületben az Erzsébet híd és Március 15. tér közelében, igényes társasház 2. emeletén,  világos, klimatizált, 95 m2 alapterületű, amerikai-konyhás nappali + 2 hálószobás, dupla fürdős, nagy belmagasságú, luxus belvárosi lakás eladó.


INGATLAN HELYSZÍNE:
Pest V. kerületének egyik legkedveltebb részén, a Haris köznél helyezkedik el az ingatlan. A Március 15. tér és a Ferenciek tere sétálva 2-3 perc alatt elérhető, ahonnan mind a pesti oldal további részei, mind Buda külső/belső részei könnyedén elérhetőek, akár éjszaka is. A közelben található több élelmiszerbolt, éttermek, pubok, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, melyek kényelmesebbé teszik a mindennapi életet, továbbá a szórakozási lehetőségek is adottak.
 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 5 emeletes tégla épület az 1800-as évek végén épült. A társasház lakói ma is összetartó, tisztaság- és rendszerető, barátságos, jómódú emberek. A ház állapota jónak mondható.
 

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás tulajdoni lap szerint 95 nm, amely egy  majdnem 34 m2-es amerikai konyhás nappaliból, 2 hálóból és 2 fürdőszobából áll. A lakás teljes felújításon esett át idén, korszerű hő és hangszigetelt nyílászárók kerültek beszerelésre, valamint egyedi klímák a komfortérzet növelésének érdekében egy olyan technológiával, ami a kerületi tiltás ellenére, az önkormányzattal együttműködve került kifejlesztésre. A felújítás egyik fő vezérvonala a házhoz és lokációhoz illő luxus minőségű ingatlan kialakítása volt, amelyet a tulaj maximalizmusának köszönhetően sikerült is kivitelezni. Az ár részét képezik a jelenleg bent található gépek és bútorok is.


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban gázkazán és klíma fűtés is üzemel, így a jelenleg rezsi válság alatt sem lesz kiemelkedő a fűtés költsége. A szobák jó minőségű laminált parkettával, a vizes helyiségek járólappal lettek burkolva. A közös költség 36.000 Ft, amely magában foglalja a takarítást, szemétszállítást, a házbiztosítást és a felújítási alapot is.  A víz költsége ezen felül 3.000 Forint havonta. Az összes többi közüzemi fogyasztás is (gáz és villany), egyedi mérővel rendelkezik.
 

Parkolás:
Fizetős parkolási lehetőség, valamint teremgarázshely bérlési lehetőség adott az utcában. A parkolás lakcím bejelentése után ingyenes a kerületben.

Amennyiben kérdése lenne, illetve bármiben segíthetek várom a hívását!

 

Ingatlan adatai

Irányár:159 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:V.kerület
Irányítószám:1053
Emelet:2. emelet
Alapterület:95 m2
Szobák száma:3
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Felújítás éve:2024
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1911
Felújítás éve:2024
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

212 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

158 m2 4
120 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

105 m2 2+1
122 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

91 m2 3+1
További hasonló hirdetések