Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

61 900 000 Ft

XI.kerület, Kelenföld

HSZ: 3381122 Somogyi út Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 55 m2 Szobák 2
Eladó lakás - Tökéletes otthon Kelenföld szívében

Kelenföld központi részén, az Etele plázától mindössze 5 perc sétára, eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező, 1. emeleti, tégla építésű lakás. Az ingatlan 2 szoba + hall elrendezésű, mely könnyedén 3 szobássá alakítható, így tökéletes választás családoknak vagy befektetőknek is.

A lakás 55 nm alapterületű, 2 szoba + hall kialakítással, amit egyszerűen 3 szobássá lehet átalakítani. A jelenlegi elrendezés lehetőséget biztosít arra, hogy egy tágas nappali mellett külön hálószobát és egy dolgozószobát vagy gyerekszobát alakítsunk ki. Az erkély különleges élményt nyújt, hiszen a csendes, zöld belső udvarra néz, így nyugodt környezetet biztosít lakóinak, amely ideális a reggeli kávé elfogyasztásához vagy az esti pihenéshez.

A lakás az 1. emeleten található, ami kényelmes hozzáférést biztosít, és egyaránt ideális fiatal párok, idősek és kisgyermekes családok számára is. A lakás rendkívül világos és napfényes, a nagy ablakoknak köszönhetően egész nap természetes fény árasztja el a szobákat. A jó állapotú, tégla építésű házban található ingatlan nem igényel azonnali felújítást, így az új tulajdonosok azonnal beköltözhetnek és élvezhetik új otthonukat.

Az ingatlan kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az Etele pláza mindössze 5 perc sétára található, ahol számos üzlet, étterem és szórakozási lehetőség várja a lakókat. A Kelenföldi pályaudvar és a 4-es metró közelsége gyors és kényelmes eljutást biztosít Budapest bármely pontjára. Az 1-es villamos is könnyen elérhető, így a város bármely részére egyszerűen el lehet jutni.

Az egyetemek és az Allee bevásárlóközpont mindössze 10 percre találhatók, így az ingatlan kiváló választás diákoknak és azoknak, akik szeretnének közel lenni a város szívéhez. Az M1 és M7 autópálya autóval 5 perc alatt megközelíthető, ami különösen előnyös azoknak, akik gyakran utaznak vidékre vagy külföldre.

Ez a lakás ideális választás mindazoknak, akik értékelik a csendes, zöld környezetet, ugyanakkor fontos számukra a központi elhelyezkedés és a kiváló közlekedési lehetőségek. Az ingatlan gyorsan költözhető, így új tulajdonosa hamar otthonosan érezheti magát ebben a barátságos és kényelmes lakásban.

Ingatlan adatai

Irányár:61 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület, Kelenföld
Városrész:Kelenföld
Irányítószám:1115
Cím:Somogyi út
Alapterület:55 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:3
Építés éve:1942
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Master Casa Kft.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

74 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

44 m2 2
83 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

50 m2 2
133 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

106 m2 4
További hasonló hirdetések