Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Hatvan - Heves megye

Családi ház eladó - Hatvan - Heves megye

35 000 000 Ft

Régi ár: 37 500 000 Ft

Hatvan

HSZ: X3372332 Heves megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 82 m2 Szobák 2+1
ÁRCSÖKKENÉS!!!

Ha egy csendes, nyugodt környéken szeretnél élni, ahol a város zajától távol, mégis könnyen elérhető minden, akkor ez az ingatlan neked való!

Heves megye Hatvan városában található ez a 82 nm-es, jó állapotú, használt lakóingatlan, mely egy 668 nm-es telekre épült salakblokkból és téglából. Az ingatlanban 2 tágas nagyszoba és 1 félszoba található, illetve konyha, wc, külön fürdőszoba, kamra, és egy előszoba. A melléképületekben található a nyári konyha, illetve a vegyes- és gáztüzelésű kazán.

Az elmúlt pár évben az ingatlan külső 6 cm-es KÜLSŐ SZIGETELÉST kapott, illetve az összes NYÍLÁSZÁRÓ és BEJÁRATI AJTÓ műanyagra lettek cserélve. Ezen kívül 1 éve a teljes TETŐ SZERKEZETE új szarufákat és új léceket kapott, viszont a cserép maradt az eredeti.

Az ingatlanhoz egy önálló GARÁZS tartozik, melyben kényelmesen elfér egy autó. Az ingatlanhoz tartozik még több kerti tároló is, melyben kényelmesen elférnek a kerti szerszámok és egyéb eszközök. A kertben veteményes és sok gyümölcsfa található, locsolásuk fúrt kútról lehetséges.

A közelben találhatóak boltok, iskolák és óvodák, így minden könnyen elérhető. A vasútállomás és a buszmegálló 5-10 percen belül elérhető.

Az ingatlan TEHERMENTES, így rövid időn belül költözhető. A földhivatali papírok rendezettek, ezáltal HITEL és CSOK Plusz intézhető a házra. Amennyiben egy rendezett, szépen karbantartott házat szeretne vásárolni, akkor ezt mindenképpen nézze meg mielőtt dönt!

Ingatlan adatai

Irányár:35 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Heves megye
Helység:Hatvan
Irányítószám:3000
Alapterület:82 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
  kazán
Ingatlan állapota:
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1975
Telek terület:668 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tibor
Ingatlanmentor powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

29 900 000 Ft

Eladó családi ház

Hatvan

90 m2 2+1
18 900 000 Ft

Eladó családi ház

Hatvan

57 m2 3
14 900 000 Ft

Eladó családi ház

Hatvan

42 m2 2
További hasonló hirdetések