Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XII.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XII.kerület - Budapest

849 000 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3365151 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 525 m2 Szobák 9
 

 

 

 

Eladó egy páratlan, történelmi jelentőségű villa Budapest XII. kerületében, Németvölgy nyugodt, de mégis frekventált részén. Az 1915-ben épült impozáns épület kiválóan ötvözi a klasszikus és modern stílust, megőrizve a régi idők varázsát és eleganciáját. Az épület folyamatos karbantartáson és felújításon esett át, így meg tudták őrizni az eredeti életérzést, amit áraszt magából.

 

A villa 525 négyzetméter, összesen 9 szobával rendelkezik, melyek tágasak, napfényesek és mind a 4 irányból tájoltak. Ezek mellett több irányból is megközelíthető, mivel minden irányból van bejárata. Ezáltal ideális választás lehet nagyobb családok, vagy akár cégközpontok számára is. A szobák elrendezése praktikus és jól átgondolt, biztosítva a kényelmes és nyugodt életteret.

 

Az épülethez tartozik egy zöldellő kert, amely tökéletes helyszín pihenésre, családi összejövetelekre, vagy akár kertészkedésre is. A kertet övező fákkal és növényekkel körülvett terület teljes nyugalmat és privát szférát biztosít.

 

A villa egyik különlegessége az impozáns, nagy méretű terasz, mely remek lehetőséget kínál szabadtéri étkezésekhez, baráti összejövetelekhez vagy egyszerűen csak a természet közelségének élvezetéhez. Minden a szabadban töltött pillanat egy élmény az itt lakók számára.

 

Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy garázs is, amely kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. Illetve szintén rendelkezésre áll egy nagy méretű tároló is a garázs mögött.

 

Ez a németvölgyi villa egy igazi gyöngyszem a budai ingatlanpiacon, amely ötvözi a múlt eleganciáját a mai kor kényelmével és igényeivel. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy ilyen különleges otthon vagy cégközpont tulajdonosa legyen!

 

Várom megtisztelő hívását a továbbiakkal kapcsolatban!

 

Ingatlan adatai

Irányár:849 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1123
Alapterület:525 m2
Szobák száma:9
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:3
Felújítás éve:2004
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1915
Felújítás éve:2004
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:938 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Molnár Szabolcs
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

165 000 000 Ft

Eladó családi ház

XII.kerület

110 m2 3
179 900 000 Ft

Eladó családi ház

XII.kerület

73 m2 2
800 000 000 Ft

Eladó családi ház

XII.kerület

860 m2 14
További hasonló hirdetések