Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Pécs - Baranya megye

Tégla lakás eladó - Pécs - Baranya megye

46 900 000 Ft

Pécs, Belváros

HSZ: 3340496 Baranya megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 40 m2 Szobák 2
Keresed az álomlakást, ami modern, exkluzív és kertkapcsolatos? Akkor ez a belvárosi lakás a tökéletes választás számodra! Az új, prémium kivitelezésű ingatlanunk Pécs Belvárosában található, a felkapott Munkácsy Mihály utcában. Az 40 nm-es lakásunk két szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, így ideális választás fiatal felnőtteknek, akik elegáns és kényelmes otthonra vágynak. Az ingatlanunk kiváló állapotban van, és padlófűtéssel és légkondicionálóval felszerelt. Az ingatlan bútorozott és gépesített, így azonnal beköltözhetsz. Az ingatlanhoz tartozik egy saját kert, ahol pihenhetsz és élvezheted a napsütést. Jelenleg Airbnb-ként üzemel, bejáratott, szezontól függően átlagosan 400.000- Ft-ot termel/ Hó/ Lakás.( pontos kimutatással tudunk szolgálni).
A környékünk a város központjában található, így a közlekedési lehetőségek kiválóak. A lakásunk közelében található egy közlekedési csomópont, amely lehetővé teszi, hogy bárhová eljuss a városban. A környék ellátottsága kiváló, így minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Az ingatlanunk különlegessége, hogy szaunával is rendelkezik, így az otthonodban pihenhetsz és feltöltődhetsz egyaránt. Az ingatlanunk a belvárosi lakások között kiemelkedő, az exkluzív kivitelezésének és a kertkapcsolatának köszönhetően. Ha szeretnél egy modern és kényelmes otthonban élni a város központjában, akkor ez az ingatlan neked való. Ha bármilyen kérdésed van az ingatlanunkkal kapcsolatban, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Keress bizalommal, hogy segítsek megtalálni az álomlakásodat!

Ingatlan adatai

Irányár:46 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Baranya megye
Helység:Pécs, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:7621
Emelet:Földszint
Alapterület:40 m2
Szobák száma:2
  padlófűtés
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:udvari
Építés éve:1987
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

104 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

Pécs

89 m2 4
46 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Pécs

40 m2 2
57 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Pécs

49 m2 2
További hasonló hirdetések