Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Garázs eladó - Gyula - Békés megye

Garázs eladó - Gyula - Békés megye

8 950 000 Ft

Gyula

HSZ: 3334571 Békés megye
Kategória eladó Típus garázs Alapterület 20 m2 Szobák
Városunkban az elmúlt években jelentősen megnőtt a személygépjárművek száma, viszont a meglévő garázsok közel 50 éve épültek, leromlott műszaki állapotúak, a számuk is kevés, de a méreteik sem igazán alkalmasak a mai, korszerű járművek tárolására. Ma már egy-egy háztartásban akár több autó, motorkerékpár és természetesen kerékpárok is megtalálhatóak.
A garázsok hiánya miatt sok autótulajdonos, aki egyébként szívesen tárolna járművet garázsban, kénytelen a város parkolóit, úttestjeit járműve tárolására használni. Veszélyeztetve ezzel értékeiket, kitéve mind az időjárás viszontagságainak, mind az esetleges károkozásoknak is.

6 darab új és nagyon praktikus garázs fog hamarosan felépülni. Mérete egyenként 20,4m2 és az építész úgy tervezte, hogy aki szeretne további tárolási lehetőséget kialakítani a garázsában, akkor minimális költségen egy könnyűszerkezetes födémet beszerelnek és egy 16m2-es plusz tároló lesz a végeredménye, ami biztos jól jöhet a későbbiekben, ezzel is növelve az ingatlan értékét.

Nem hiszem, hogy valaha lesz ilyen beruházás ezen a környéken a következő 50 évben!
Amennyiben egy magas minőségű garázs tulajdonos szeretne lenni a közeljövőben, ne habozzon és keressen minél hamarább!!!

 

Ingatlan adatai

Irányár:8 950 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:garázs
Megye:Békés megye
Helység:Gyula
Irányítószám:5700
Alapterület:20 m2
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Közművek:villany
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kéri Attila
Vasmacska Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések