Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

99 900 000 Ft

Régi ár: 103 000 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3332559 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 88 m2 Szobák 1+3
                                         Szépen felújított nagy légterű két szintes téglalakás eladó!

 

-86nm 
-1+3 szoba 
-világos 
-felújított 
-kiváló közlekedés, lokáció 

 

INGATLAN HELYSZÍNE: 

Az első és a tizenkettedik kerület találkozásánál Krisztinavárosban található Buda szívében. A Vérmező a Gesztenyés kert és a Városmajor tíz percen belül elérhető gyalogtáv ez főleg azoknak kedvez akik szeretnek nagy zöld parkokba sétálni, futni vagy esetleg kutyás gazdik. Déli pályaudvar 5 a Széll Kálmán tér 10 percen belül elérhető tömegközlekedve. Az ingatlan vonzáskörzetében található 17-es, 61-es, 59-es villamos, valamint a 139-es és a 21-es busz megálló. Infrastruktúrája nagyon jó hisz több iskola bevásárlóközpont és étterem is megtalálható a közelében. Éjszaka is nagyon kellemes a környék közel a Budai várhoz és a nagy parkokhoz.  

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI: 

Maga az épület 1960 körül épült, de a 2000-es évek elején lett még egy szint ráépítve, ami azért fontos mivel a lakás ezen a szinten helyezkedik el. Belső udvarú, körgangos, liftes, 5 szintes társasház. Az épület Nagyenyed felőli része már átesett a külső felújításon az Alkotás felöli rész lesz a következő. A ház anyagi helyzete nagyon jó, köszönhetően az Alkotás utcai oldalon lévő nagyplakát miatt a ház jó bevételhez tud jutni és ezért történik a folyamatos felújítás kívül és belül. Amint teljes egészében kész lesz a külső része a háznak utána a belső részt fogják megkezdeni. 

 

LAKÁS JELLEMZŐI: 

A szint ráépítésnek köszönhetően 2001-ben lett kialakítva a lakás, emiatt a csövek és az elektronikai kábelek is egy külön rendszeren keresztül értelmezhető. Belső kétszintes lakás, amely 2022-ben energetikai és esztétikai felújításban részesült. Az alsó szint bruttó alapterülete 64 nm, a felső szint bruttó 24 nm, amiből a tető dőlésszöge miatt kevesebb a hasznos terület. Ideális otthon lehet kis családosok számára, vagy akár befektetőknek is 2-3 fős albérletnek. az alsó szinten egyterű előszoba, konyha, étkező, nappali található a lezárt fürdőszobával és az ugyancsak külön nyíló, bútorozott gardróbbal. A felső emeleten található a két hálószoba, a teregető szekció, tároló és szekrény rendszer van kialakítva jelenleg a közlekedőben, bár ez igény szerint variálható egyéb funkciókra is. További előnye a lakásnak, hogy a lenti szintről gyönyörű kilátásban lehet részünk a budai várra. A bútorok a vételár részét képzik.  

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

Az elmúlt években megvalósult felújítás magában foglalja a tető hang- és hőszigetelést (KontaktBau), a felső és alsó szinten lévő légkondit , a modern több főre kialakított fürdőszobát, abban az új Bosch kazánt (2300W GC2300W 24/30 C 23) és a kialakított belső tüzelésű kéményt, a konyha funkcionális és esztétikai egészét - beleértve a 2022-es 12 személyes mosogatógépet, a padlólapok magas minőségű cseréjét lent és fent is, a tapéták megszüntetését - helyette vakolt felületek letisztult lehetőségét és festhetőségüket, a bejárati ajtó fényáteresztő, modern külsejét és 16 ponton záródó biztonságát, a terasz energetikai és esztétikai rendbetételét, illetve az ablakok fény- és hangzáró redőnyét is. 

 

PARKOLÁS: 

A hegyvidéki 3. zónába tartozik a lakáshoz társuló digitálisan elérhető parkolási engedély, így a MomPark melletti és a Nagyenyed utcai parkolás is ingyenes 2 itt-lakó felnőtt, bejegyzett autó tulajdonosnak. 

Ingatlan adatai

Irányár:99 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1123
Emelet:4. emelet
Alapterület:88 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:3
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:5
Felújítás éve:2021
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1960
Felújítás éve:2021
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Legiardi Renátó
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

62 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

50 m2 2
78 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

87 m2 2
374 800 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

119 m2 4
További hasonló hirdetések