Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

270 000 000 Ft

II.kerület

HSZ: 3326185 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 121 m2 Szobák 5+1
A II.kerületben, Pálvölgyben kínáljuk eladásra ezt a páratlan ingatlant. A csodálatos zöld övezetben elhelyezkedő lakás, 4+ 1 felszobával és elképesztő budai panorámával és saját kerttel varázsol el minket! 2018-ban teljes körű felújításon esett át és konkrétan alatta fut a Pálvölgyi- barlang! Ugye milyen izgalmas? 

 

-112 nm alapterület

-19 nm panorámás erkély

-4+1 félszoba

-modern, exkluzív berendezés

-csendes, zöldövezet

-természetvédelmi terület közelében

-saját kert rész

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

A lakás II.kerületben egyik legszebb részén Pálvölgyben található. A helyszín egy békés, jó levegőjű, budai természetvédelmi övezetben helyezkedik el és csodálatos panorámával rendelkezik. A környéken, kiránduló helyek, kávézók, éttermek találhatóak. Ideális választás azok számára, akik csendes kertvárosi hangulatra és zöldövezetre vágynak egy exkluzív lakásban.

 

Érdekesség!

Tudta, hogy az ország leghosszabb barlangrendszere Budapest alatt húzódik? És, hogy ki sem kell tennünk a lábunkat a fővárosból, hogy leereszkedjünk a járataiba? A Pál-völgyi-barlang a II. kerületben több mint 32 km hosszan kanyarog a rózsadombi házak alatt. Ezzel a hosszal maga mögé utasítja a híres Baradlát, és a Pilisben található harmadik helyezett Ariadne-barlangrendszert is.
Az említett lakás is része ennek a csodálatos természeti csodának, hiszen a Pálvölgyi barlang éppen egy részen alatta fut át! Ezt mindenképpen érdemes megtekintei!

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület 1980-as években épült és összesen három lakás kapott helyet, az említett lakás pedig az első szinten található.  2018-ban kívül-belül mindent érintő átalakításon esett keresztül. A ház korszerű építőanyagok felhasználásával épült, melynek eredményeképpen világos, modern terek jellemzik. A ház minden emeletén egy lakás található, ami biztosítja a nyugalmat és a privát környezetet a lakók számára. Minden egyes lakáshoz saját, lekeríthető kert rész tartozik! 

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

A lakás kifinomult kialakítású, maximális figyelmet fordítva a részletekre és a funkcionalitásra. A tágas terek, valamint az ablakokból áradó fény teszik otthonossá és barátságossá a lakást. Minden lakáshoz két felszíni autóbeálló és egy saját kertrész tartozik. A lakás alapterülete 112 nm, amihez egy 19 nm -es erkély tartozik lélegzetelállító panorámával.

 

MŰSZAKI ADATOK:

A lakás modern műszaki berendezésekkel van ellátva, amelyek garantálják a kényelmet és a biztonságot. A legújabb technológiák segítségével épült, így az energiatakarékosság és a fenntarthatóság szempontjából is kiváló megoldásokat kínál. A fűtés gázkazánnal történik, valamint egy hűtő fűtő klíma is rendelkezésre áll.

 

PARKOLÁS:

A lakáshoz tartozó két udvari autóbeálló is tartozik ( egy fedett és egy nem fedett ).

 

Ha kérdése van vagy megtekintené ezt a páratlan ingatlant, keressen bizalommal!

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:270 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület
Irányítószám:1025
Emelet:1. emelet
Alapterület:121 m2
Szobák száma:5
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:2
Felújítás éve:2018
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1970
Felújítás éve:2018
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Németh Gábor
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

38 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

25 m2 1
106 250 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

85 m2 3
85 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

103 m2 3
További hasonló hirdetések