Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - X.kerület - Budapest

Panel lakás eladó - X.kerület - Budapest

44 900 000 Ft

X.kerület

HSZ: 3326161 Harmat utca Budapest
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 60 m2 Szobák 2+1
CSAK a TOP3 kínálatában!
 

X. kerületben Újhegyen, közkedvelt Harmat utcában kínálok 10 emeletes szigetelt panel épület II. emeletén jó állapotban lévő, 60 m2-es, 2+1 félszobás, keleti fekvésű, erkélyes, kiváló elrendezésű panellakást.
 

Az ingatlan elosztását tekintve az egyik legjobb alaprajzzal rendelkezik, minden helyisége külön nyíló. Nappalija 18 m2-es, keleti irányba néz, 4 m2-es erkély kapcsolattal, hálószobái (12, 7,5 m2-esek) nyugati fekvéssel, mind a két oldalról parkos zöld területre nyíló kilátással. Konyha 7 m2-es, ablaka szintén nyugati irányba tájolt. Fürdőszoba és a mellékhelyiség külön légtérben kialakított. Az épületet övező park kamerarendszerrel van felszerelve. A ház előtt nagy máltai játszótér lett kiépítve, saját sportpályával. Gépkocsival a lakóknak fenntartott ház előtti parkolóban lehet parkolni. A ház, tiszta, rendezett, minden szempontból korszerűsített épület. Az ingatlanhoz tartozik egy  kb. 20 m2-es tároló, melyet a szinten található 4 lakás jogosult használni, de jelenleg csak a lakás Tulajdonosai használják.

 

Finanszírozás:

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. A legjobb hitel lehetőségekkel kapcsolatban irodánk készséggel tájékoztatja Önt díjmentesen. CSOK Plusz igényelhető.

 

Műszaki adatok:

Az épület 1977-ben épült, 10 emeletes panel épület. 2018-ban külső homlokzati szigetelést kapott, belülről a teljes lépcsőház a nyílászárók valamint a lift és a burkolatok is felújításra kerültek. A lakás zárt lépcsőházból megközelíthető. Nyílászárók új műanyag hő,- és hangszigetelő ablakokra lettek cserélve a panelprogram keretében. A szobákban laminált parketta, a vizes helyiségekben valamint a közlekedőben járólap, illetve PVC burkolat található. 

Közös költség: 20.609,- Ft, mely magába foglalja az összes általános költséget, valamint a ház biztosítását és a felújítási alapot. A panelprogram rendezésre került, így a felújítás adta lehetőségeket, alacsony fenntartási költségeket az új Tulajdonos további plusz költségtől mentesen élvezheti.

Az ingatlanban 4 db vízóra található. 

 

Közlekedés:
Az Örs vezér tér busszal 15 perc alatt elérhető, így a 2-es metró, a többi autóbusz és a HÉV megállói is gyorsan megközelíthetők. A másik irányba a KÖKI 5 perc alatt érhető el, amihez igénybe lehet venni a 85-ös, 85E-s, 68-as buszokat, illetve Kőbánya központja a Liget tér is 8 percen belüli távolságon található, amihez a 185-ös, 117-es buszok a ház előtt álnak meg.

 

Környezet:

A lakótelep a KÖKI Terminál szomszédságában helyezkedik el. A lakótelep zöld parkokkal, játszóterekkel gazdagított, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár a közelben található. A közkedvelt sétány a városrész újjáépítésének keretében teljesen megújult. A Bányató kényelmes sétatávolsággal elérhető, ahol kellemes feltöltődésre és időtöltésre nyílik lehetőség.  Árkád és Sugár bevásárlóközpont, és az IKEA busszal 15 percen belül megközelíthető.

 

Ajánlás:

Az ingatlant ajánlom családosoknak, hiszen kiváló elrendezéséből valamint kiemelkedően jó lakókörnyezetéből adódóan gyermekkel költözőknek is ideális választás lehet, továbbá alkalmas családalapítás előtt álló fiatal pároknak és az idősebb korosztálynak is egyaránt. 

Ingatlan adatai

Irányár:44 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Budapest
Helység:X.kerület
Irányítószám:1104
Cím:Harmat utca
Emelet:2. emelet
Alapterület:60 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:utcán, nem fizetős
Szintek száma:10
Felújítás éve:2018
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1970
Felújítás éve:2018
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:panel
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szanics Gabriella
TOP3 Ingatlan - Molnár utca


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

35 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

54 m2 2
42 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

50 m2 2
43 900 000 Ft

Eladó panel lakás

X.kerület

54 m2 2
További hasonló hirdetések