Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIII.kerület - Budapest

290 000 000 Ft

XIII.kerület

HSZ: 3326158 Szent István körút Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 128 m2 Szobák 4
XIII. kerület Újlipótvárosban található ez a modern és minden részletre kiterjedően felújított lakás. A 118 négyzetméteres alapterületű lakás a 1. emeleten helyezkedik el, és kulcsrakész állapotban várja új lakóit.
 

Amint belépünk az ingatlanba, az előszoba fogad minket, ami 3 m2. Innen balra egy tágas és világos konyha-étkező kapott helyet, ami 24 m2-es, modern konyhabútorral és teljes gépesítéssel van felszerelve, amely minden kulináris igényt kielégít. A tágas étkező rész tökéletes hely a családi ebédekhez és vacsorákhoz. A nappali tágas és világos 28 m2-es, nagy ablakokkal, közvetlen konyha és étkező kapcsolattal rendelkezik.
 

A lakásban összesen 3 hálószoba található. A nagyobbik hálószoba 17 m2 alapterületű, így elegendő helyet kínál a pihenéshez és tároláshoz. Kisebbik hálószobák 15 - 13 m2-esek. A lakásban két fürdőszoba is található, hogy a lakók kényelme mindig előtérben legyen. Az egyik fürdőszoba masszázskáddal, a másik pedig zuhanyzóval van felszerelve, mindkettő kényelmes méretű 7 és 8 m2.
 

A lakásban számos kényelmi és modern funkció található. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel és motoros alumínium redőnyökkel rendelkeznek, hogy maximális hőszigetelést és csendet biztosítsanak. A padló- és falfűtés kondenzációs kazánnal üzemel, így az otthon mindig kellemes hőérzetet biztosít az itt élőknek. Minden szobában hűtő-fűtő klímarendszer található, hogy az időjárástól függetlenül élvezhessük az optimális hőmérsékletet. Az ingatlan riasztóval és széffel is felszerelt, így a biztonság is garantált.
 

A lakás világítása is modern és hangulatos, LED-es fő- és hangulatvilágítási rendszerrel rendelkezik. A fürdőszobában masszázskád található, ami pihentető időtöltést nyújt. A falakat tapéták díszítik, valamint üveggyapottal és Blue Aqusto hangszigeteléssel került kialakításra, hogy az otthon csendes és harmonikus legyen. Az ajtók és bútorok egyedileg gyártott darabok, amelyek a lakás egyedi stílusát kölcsönzik.
 

Az ingatlan karnyújtásnyira helyezkedik el a Nyugati pályaudvartól, ami Budapest egyik vibráló városrésze, amely rengeteg lehetőséget kínál a szórakozásra és a kikapcsolódásra. Itt található számos színház, étterem, kényelmes sétával elérhető a dunapart és a Margit-sziget is.
 

Ez a szép és tágas lakás a modern lakberendezés és a kényelmi szolgáltatások magas színvonalú kombinációját nyújtja, és ideális otthon lehet bárki számára, aki igényes lakhatást keres.

Ingatlan adatai

Irányár:290 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIII.kerület
Irányítószám:1138
Cím:Szent István körút
Emelet:1. emelet
Alapterület:128 m2
Szobák száma:4
Komfort:dupla komfort
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szanics Gabriella
TOP3 Ingatlan - Molnár utca


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

30 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

24 m2 1
70 600 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

41 m2 2
77 400 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

44 m2 2
További hasonló hirdetések