Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

37 900 000 Ft

XIV.kerület

HSZ: 3326128 XIV. Nagy Lajos király útja 224. 2/5 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 37 m2 Szobák 1
Ez az ingatlan Budapest XIV. kerületének, Herminamező csodálatos részén található, és egyedülálló lehetőséget kínál a városi életet és a nyugalmat keresők számára. A jelenleg 37 négyzetméteres alapterületű lakás egy plusz 30 négyzetméteres kizárólag a lakáshoz tartozó padlástérrel rendelkezik, így összesen 67 négyzetméteres, bővíthető otthonná alakítható.

 

 A lakás jelenleg egy szobás, ahol a fürdő és a WC külön helyiségekben találhatóak. A szoba világos, élhető teret kínál, míg az ablakos konyha teszi lehetővé a tevékenységek kényelmes végzését. A lakás további két kényelmes szobával bővíthető, és a fürdő zuhanyzós kialakítású, amely modern komfortot biztosít.

A társasház a közelmúltban esett át számos felújításon, beleértve a külső szigetelést és a lépcsőház nyílászáróinak cseréjét, így az épület kívülről és belülről is kiváló állapotban van.

 

A lakáshoz tartozik egy körülbelül 2-3 négyzetméteres, zárható tároló a pince szintjén, ami további tárolási lehetőségeket biztosít. A lakásban a villamos- és vízvezetékek lettek cserélve, továbbá cirkófűtési rendszer került beépítésre, melynek köszönhetően a fűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A délnyugati tájolásnak köszönhetően a lakás kellemesen világos és napfényes élhető terekkel rendelkező.

 

A környék kiváló infrastruktúrával büszkélkedhet, közelben találhatóak boltok, iskolák, tömegközlekedési lehetőségek, piacok és zöldterületek is, így minden szükséges szolgáltatás könnyedén elérhető. Zugló Budapest egyik legkeresettebb kerülete, kiváló közlekedési kapcsolatokkal, ami lehetővé teszi a város bármely pontjának gyors és egyszerű elérését.

 

Ez a lakás ideális választás azok számára, akik egy kis alapterületű, de bővíthető otthont keresnek Budapest egy vonzó kerületében. Tökéletes lehetőség azoknak, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék kialakítani és maximalizálni az otthonuk potenciálját, legyen szó fiatalokról, kis családokról vagy befektetőkről.

Az ingatlan megvásárlásához banki hitel, lakástakarékpénztár vagy a babaváró támogatás is felhasználható, így széles körben elérhető a potenciális vásárlók számára.

Ingatlan adatai

Irányár:37 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület
Irányítószám:1147
Cím:XIV. Nagy Lajos király útja 224. 2/5
Emelet:2. emelet
Alapterület:37 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Energetikai besorolás D
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:kertre néző
Felújítás éve:2000
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1960
Felújítás éve:2000
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Paczok Renáta
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

39 m2 1
84 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

98 m2 4
34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

42 m2 1+1
További hasonló hirdetések