Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - Szeged - Csongrád megye

Ikerház eladó - Szeged - Csongrád megye

29 900 000 Ft

Szeged

HSZ: 3320324 Udvardi János Csongrád megye
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 80 m2 Szobák 2+1
A családi ház megtervezésekor fontos szempont volt a két külön, elszeparált lakrész létrehozása.

A főépület 64 m2-es, nappali plusz hálószoba, a melléképület 22 m2-es hálószoba plusz konyha és fürdőszoba.

 

Az ingatlan külön helyrajzi számmal és telekkel rendelkezik. A forgalomtól távol, egy nyugodt, csendes helyen található.  A telken továbbá egy közművesített, 22m2-es melléképületet is építettek. A házba belépve az előszobába találjuk magunkat. A bejárattól jobbra kapott helyet az 5,7 m2-es zuhanyzós fürdőszoba. Szemben a fürdővel a 19,1 m2-es parkettás és kifejezetten világos nappali található.Továbbhaladva a 11m2-es konyhába érünk melyhez tartozik egy 6,4 m2-es kamra is. A 12,1 m2-es hálószobához a nappaliból és a konyhából tudunk eljutni. A melléképületbe belépve a 8,2 m2-es konyhába találjuk magunkat ahonnan nyílik a 1,5 m2-es mellékhelyiség és az 1,6 m2-es fürdőszoba. A konyha mellett találunk egy 11m2-es linóleumos hálószobát.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénybe vehető, egy meglévő gyermek esetén 600 000 Ft, 2 gyermeknél 880 000 Ft, 3 gyereknél 1 320 000 Ft. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen (készséggel) tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki 

Az ikerház 1968-ban épült 38 cm vastag téglából. Az épület alá szigetelt és ezáltal nem vizesedik sehol. A fűtést jelenleg gázkonvektor látja el. Kis esztétikai és műszaki felújítással igazán gyönyörű otthon varázsolható az ingatlanból.

 

Környék

Szeged, Kecskés István- telep kertvárosi része a legkeresettebb régiók egyike. Elhelyezkedését tekintve az ingatlan egy csendes utcában található, átmenő forgalomtól mentes, nyugodt, meghitt környék, ahol jó élni. Ezek ellenére nagyon könnyen megközelíthető a belváros a Szabadkai útnak köszönhetően. Az ingatlannal szemben egy játszótér található.

Közelben boltok, iskola, óvoda, bölcsőde, játszóterek, orvos és gyógyszertár.

 

Közlekedés

A buszmegálló 5 perc sétára található. A Szabadkai úton a belváros percek alatt megközelíthető autóval. Közelben a Napfénypark,Obi,Műjégpálya, autópálya.

Busz: 76-os,76Y-os.

 

Ajánljuk 

Ajánlom összeköltözőknek, azoknak a családoknak, akik igazán nyugodt, csendes, természetes környezetben szeretnének élni a gyermekeikkel. Továbbá azoknak akiknek nem jelent akadályt az, hogy egy kis felújítással álmaink otthonát teremtsék meg.

 

Ingatlan adatai

Irányár:29 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6729
Cím:Udvardi János
Alapterület:80 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:beállóhely
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1968
Állapot kívül:felújítandó
Szerkezet:tégla
Telek terület:520 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Szurdoki Kitti
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések