Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Tököl - Pest megye

Családi ház eladó - Tököl - Pest megye

59 900 000 Ft

Tököl, Belváros

HSZ: 3320014 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 120 m2 Szobák 4
Kedves otthont kereső! Elárulok neked egy titkot: 35 éve ezt a házat én is kinéztem magamnak! Mert tetszett az alakja, a benne rejlő alakíthatóság, a kert nagyságát és elhelyezkedését a gyerekeim, a kutyáim imádták volna, de lemaradtam.
Ha éppen ingatlant keresel Pest megyében, ahol lakhatsz és akár otthoni vállalkozást is indítanál, külön bejárattal, akkor ez a hirdetés neked szól! Eladásra kínálok egy 120 nm-es, 4 szobás, saját igényedre szépíthető családi házat Tököl központjában. Az ingatlanhoz egy 2813 nm-es telek is tartozik (hátsó fele akár tovább is gazdálkodásra kiadva), melynek elhelyezkedése olyan extra, hogy a városi nyüzsgésben, mégis a Duna-part közeli természettől karnyújtásnyira, csendes környezetet biztosít.
Az ingatlan bővítési lehetőségekkel is rendelkezik, hiszen csak 6 %-os a beépítettsége a 30 %-hoz képest, így ideális választás lehet családoknak és befektetőknek egyaránt.

Csupa ablakos fűtött folyosóját tele raknám virágokkal, ami az egész házat vidámmá, kellemessé tenné. Innen nyílik a nagyméretű étkezős konyha (16 m2), kamrával, nappalinak használható 20 m2-es szoba, ahonnan 7,5 m2-es tágas fürdőszoba nyílik káddal és zuhannyal egyaránt. A 3 hálószobából (20-15-15 m2) az egyiket akár elszeparálhatod egy külön bejáratú otthoni vagy kiadható üzlet és iroda helységnek, amit még közvetlen utcakapcsolattal is használhatsz.

A garázsban egy autó számára biztosítunk parkolóhelyet, a pincében és sokféle tárolóban a szerszámok és egyéb holmiknak bőven van hely.

A ház nyílászárói az utca felől műanyagok, belső ajtajai stílusos széppé varázsolhatóak, de akár modernizálhatók, külső fala hőszigetelt, fűtése gázkazánnal megoldott központi fűtés.

Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt a tömegközlekedési lehetőség kiváló. Az ingatlan kertje már a Duna védőterületével határos, így a természet szerelmesei is megtalálják majd a számításaikat, sétára, kocogásra, kerékpározásra akár a házi kedvenccel kiváló lehetőség adódik.

Ha bármilyen kérdésed merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi minden segítséget megadunk ahhoz, hogy az ingatlankeresés folyamata zökkenőmentesen menjen végbe.
Ne habozz, ha szeretnél egy belvárosi lakást, amely a városi nyüzsgés közepette is nyugodt környezetet biztosít, akkor ezt az ingatlant neked találták ki!

Ingatlan adatai

Irányár:59 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Tököl, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:2316
Alapterület:120 m2
Szobák száma:4
  kazán
Ingatlan állapota:átlagos
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:1955
Telek terület:2 813 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Marosvölgyiné Várszegi Aranka
Körgyűrű Ingatlan Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

42 500 000 Ft

Eladó családi ház

Tököl

84 m2 3
65 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tököl

110 m2 3
83 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tököl

140 m2 5
További hasonló hirdetések