Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

34 900 000 Ft

XIV.kerület

HSZ: 3319808 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 40 m2 Szobák 1
\" Ahol Az Otthon Több Mint egy Lakás\"

 

Fedezze fel ezt a Zugló szívében található, exkluzív, felújított, 38 nm-es (valóságban 40 nm) téglaépítésű lakást. A lakás egy jó állapotban lévő, 15 lakásos társasház magasföldszintjén helyezkedik el, kiváló közlekedési lehetőségekkel büszkélkedhet. Azonnal költözhető állapot és modern felszereltség jellemzi, amelyek együtt garantálják az új tulajdonos kényelmét és elégedettségét.

 

Az ingatlan Zugló kedvelt részén található, ami kiváló választás azok számára, akik a városi élet dinamizmusát és a zöldövezeti nyugalmat is élvezni szeretnék. A társasház, amelyben a lakás található, téglaépítésű és rendkívül jó állapotban van, így a lakóközösség is rendkívül pozitív. A ház egy közös, jól karbantartott kis kerttel is rendelkezik, ahol a lakók kikapcsolódhatnak és élvezhetik a szabadidőt.

 

Méret és Elrendezés: Az ingatlan 38 nm-es alapterülettel rendelkezik a tulajdoni lap szerint, valóságban azonban 40 nm. Egy tágas szobával, jól felszerelt konyhával, és kényelmes fürdőszobával büszkélkedhet.

Fűtés és Hűtés: A lakásban villany kandalló biztosítja a meleget, míg a klíma berendezés a hűvös, friss levegőért felelős, így télen és nyáron is ideális a hőmérséklet.

Nyílászárók és Felszereltség: A műanyag, bukó-nyíló ablakok redőnnyel vannak felszerelve, biztosítva a nyugalmat és a biztonságot. A szoba parkettázott, a többi helyiség pedig járólappal burkolt, amely könnyen tisztán tartható és esztétikus.

 

Kiegészítők: A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es pince is, ami tökéletes tárolási lehetőséget nyújt.

 

Környék és közlekedés

Zugló az egyik legkeresettebb kerület Budapesten, kiváló közlekedési lehetőségekkel. A lakás közelében több busz- és villamosmegálló is található, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető.

A környék dinamikus, számos bevásárlási, szórakozási és oktatási lehetőséggel, ugyanakkor csendes és zöldövezeti jellegű, így ideális választás lehet családoknak, fiatal szakembereknek és idősebb korosztálynak egyaránt.

 

Ajánljuk:

Ezt a zuglói lakást azoknak ajánljuk, akik egy kényelmes, modern otthont keresnek Budapest egyik legkedveltebb kerületében. Ideális választás lehet első lakásnak fiatal pároknak vagy  befektetésnek is.

Ingatlan adatai

Irányár:34 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület
Irányítószám:1143
Emelet:Földszint
Alapterület:40 m2
Szobák száma:1
Fűtés:elektromos
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:utcán, fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:4
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1933
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Paczok Renáta
TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

42 m2 1+1
84 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

98 m2 4
47 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

50 m2 1+1
További hasonló hirdetések