Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

Családi ház eladó - Mosonmagyaróvár - Győr-Moson-Sopron megye

83 400 000 Ft

Mosonmagyaróvár

HSZ: 3314006 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 99 m2 Szobák 3
 

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

 

Mosonmagyaróvár belvárosától néhány száz méterre, 2007-es építésű, családi házat kínálunk.

A ház környezetéből adódóan kifejezetten csendes helyen található, kertek és családi házak veszik körül. Közelben található erdős rész, Lajta folyó vízpartja és a belváros is 5-6 perc sétával elérhető.

A jól felszerelt ház, minden átalakítás-felújítás nélkül költözhető. A vételár több, a kerthez tartózó eszközt, tárolót is tartalmazza. Továbbá egy 5.1 kW-os napelemrendszer is felszerelésre került.

 

-A házhoz tartozó terület 1266 m2. Az egész telek 1846m2, amire két, önálló családi ház épült egymástól nagy távolságban. Az eladó családi ház a telek belső részén található, saját úttal, csendes környezetben, jó szomszédokkal.

-Füvesített kert található az épület előtt és mögött is. Gyümölcsfák kifejlett korúak, bő terméssel. Az öntözővizet fúrt kútból nyerik, több helyen vízcsatlakozóval. A telken a családi ház mellett egy motor tároló-műhely is készült, továbbá egy kerti szerszámtároló is elhelyezésre került.

-A kerti medencéhez kapcsolódó gyerek faház, mini játszótér is maradhat. A medence homokszűrős, medence porszívós és solar fűtéssel is rendlekezik. Az itt található grillterasz is remek estéket kínál családi és baráti összejövetelekre. A kert másik részén pázsit mellett konyhakert és kis fóliasátor lett kialakítva.

-A garázsban egy autónak van hely, de a füvesített rész mellett több autó is elfér az udvaron. De további fedett kocsibálló is építhető még a telekre.

-A családi ház beépített területe 98.69m2 (lakóterület 74.86m2 + garázs 23.8m2).

-A földszintes épületben nappali + étkező + konyha, 2 tágas hálószoba, előtér, fürdő wc-vel, háztartási helyiség, közlekedő található. A 23.8m2-es garázs igény szerint átalakítható további +1 hálószobának és fürdőnek.

-A zárt és fedett terasz 14.1m2, szigetelt oldallal és mennyezettel. Téli időszakban fűthető, edző résznek vagy télikertnek kiváló. Nyáron az oldal fólia leszedhető és nyitott teraszként is használható.

-A ház egyik legjobb tulajdonsága a kiváló elosztás, amely rendkívül élhetővé teszi a tereket. A nappali-étkező-konyha több mint 28.9m2. A szobák is 12.18m2 és 12.6m2-esek.

-A jó méretű nappali-étkező-konyha világos déli fekvésű, a padlószinttől induló sarokablak sok napfényt beenged. A ház minden helyisége világos a jó méretű ablakok miatt.

-A 2007-ban épült ház fa vázas falszerkezetű, közte 25cm hőszigeteléssel, továbbá a homlokzatra 7cm vastagságú hungarocell szigetelés került.

-Hőszigetelt üveggel készült műanyag profilú nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval lettek felszerelve.

-Sanier Duval (kondenzációs) gázkazán, minden helyiségben padlófűtés + törölköző szárító a fürdőben. Meleg víz előállítás is a kondenzációs gázkazán dolga, önálló meleg-víztárolóval.

-A nappaliban hűtő-fűtő klíma is lett felszerelve ami nyáron az egész házat kellemesen lehűti.

-Minőségi burkolat, szaniterek, konyhában beépített gépek, beépített konyhabútor, fürdőszoba bútor, háztartási helyiség bútorai is maradnak a házban.

-A jó méretű konyhabútor elég tárolóhelyet biztosít. Beépített gépek: sütő, főzőlap, mikró, elszívó, mosogatógép.

A ház rendkívül alacsony költséggel üzemeltethető, a ház kiváló szigetelésű falazatának és a gazdaságos fűtésrendszernek és a napelem rendszernek köszönhetően.

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ingatlan adatai

Irányár:83 400 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Mosonmagyaróvár
Irányítószám:9200
Alapterület:99 m2
Szobák száma:3
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2007
Szerkezet:könnyű
Telek terület:1 266 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bubla Zoltán
CENTRÁL-INGATLAN MOSONMAGYARÓVÁR


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

90 800 000 Ft

Eladó családi ház

Mosonmagyaróvár

129 m2 4
109 800 000 Ft

Eladó családi ház

Mosonmagyaróvár

149 m2 5
69 816 599 Ft

Eladó családi ház

Mosonmagyaróvár

110 m2 4
További hasonló hirdetések