Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Bő - Vas megye

Családi ház eladó - Bő - Vas megye

99 900 000 Ft

HSZ: 3313088 Vas megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 227 m2 Szobák 7
Az ingatlan több generációs családoknak ajánljuk, mert itt mindenkinek lesz helye, a hatalmas parkosított kertbe már odaképzelhetünk egy kisebb játszóteret, vagy merülő dézsát a ház mögé, egy medencét akár, vagy egy nagy veteményest. 2 pavilon gondoskodik a nyári esték szabadtéri hangulatáról, vagy a vasárnapi ebéd kinti elfogyasztásának helyszínéül is szolgálhat.  A garázs is méretéből adódóan nem csak a gépjármű tárolására alkalmas, lehet benne barkácsolni, vagy akár újragondolva kialakítani még egy szobát fürdővel. A szobák és a tágas terek csak arra várnak, hogy megteljen gyermekzsivajjal a ház. Itt mindenkinek lehet egy kis szigete, hiszen minden szoba külön nyílik a közlekedőről. A szobák állapota jó, így gyors beköltözést is lehetővé tesznek. Világosak és kreatívan, többféle képpen is berendezhetőek. Reggeli családi indulásra a jelenlegi fürdőszoba szekció pedig megadja a rohanás nélküli, kényelmes elkészülést. A konyhában a kemence minden háziasszony álma, amely igazi ízt ad az ételeknek. Az udvaron gémeskút biztosíthatja a veteményes öntözését is, de a házból a víz természetesen a kert felőli oldalra is ki van vezetve.  Közeli településeken iskola, táncház, s mivel Szombathely és Sopron is közel van, a továbbtanuláshoz sem kell az ország másik felére költözni. 

Az ingatlan mindeközben ajánlható befektetéshez is, hiszen Bükfürdőtől 3,8 km-re van. A község igen takaros, igényes, és szépen gondozott. A házban maradnának a kiadható szobáknak a bútorzata, a faranciaágyak, hűtők, asztalok, stb. A ház eredetileg is befektetésként funkcionált, így ehhez is megvan minden. Zárt udvarra több gépjármű is be tud parkolni. A ház 3 bejárattal is rendelkezik, valamint a 4+1 fürdőszoba minimális ráfordítással akár átépíthető gardrób szobára, vagy szaunára, vagy jelenlegi állapotában hagyva szolgálhatja a vendégek kényelmét is.

Rengeteg más lehetőséget is kínál ez a ház: kialakítható belőle irodarészek, vagy elvonulásra alkalmas meditációs központ, vállalkozásának csak a fantáziája szabhat határt.

Falusi CSOK és a CSOK is felvehető rá.

Hívjon, nézze meg, ne várja meg, hogy más csapjon le rá!

Ingatlan adatai

Irányár:99 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Vas megye
Helység:
Irányítószám:9625
Alapterület:227 m2
Szobák száma:7
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Energetikai besorolás H
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:garázs
Szintek száma:1
Felújítás éve:foly
Közművek:villany, víz, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1939
Felújítás éve:foly
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Telek terület:2 018 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Büki Bernadett
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések