Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

üzlethelyiség eladó - VIII.kerület - Budapest

Üzlethelyiség eladó - VIII.kerület - Budapest

33 900 000 Ft

VIII.kerület, Magdolna negyed

HSZ: 3305515 Budapest VIII. kerület, Baross utca Budapest
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 63 m2 Szobák
I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch sowohl als auch Englisch.



Eladó a VIII. kerületben, közvetlenül az Orczy és a Kálvária tér között egy 63 m2-es, kirakattal rendelkező, galériázott, utcai és udvari bejárattal is rendelkező, felújított iroda / üzlethelység.



Kiváló lehetőség, kedvező befektetés a rohamtempóban fejlődő Józsefvárosban!



A rendkívüli adottságokkal rendelkező ingatlan egy 1800-as évek végén épült, hagyományos, 4 szintes tégla épület (pince + földszint + 3 emelet) földszintjén található. A klasszikus belvárosi bérház, belső udvaros/körfolyosós. Állaga masszív, ám esztétikai szempontból közepesnek mondható. Környezetében lévő épületek földszintjén többnyire utcai bejáratos üzlethelyiségek vannak.



Két bejárattal rendelkezik (egyik az utca felől, másik az udvarról). Az utcai bejárat mellett hatalmas üvegkirakat van. Innen belépve egy nagy üzlettérbe lépünk, mely fölött fém tartószerkezetű galéria került kialakításra.

Hátra felé haladva a keskeny közlekedőn találunk egy ablakos konyhát és egy kis méretű, de szintén ablakos, zuhanyzós fürdőt WC-vel. Leghátul egy kis szoba fogad minket, ahonnan a társasház udvarára van ki- és bejárat. Tehát üzlet/iroda és lakás/iroda egyben.



Az ingatlan teljesen körűen felújított és frissen festett. A villany- és a vízvezetékek a felújítás során cserélve lettek. Minden ablaka és nyílászárója új.



A közös költség 20.000 Ft körül van, mely tartalmazza a hideg víz fogyasztást, a szemétszállítást, a házbiztosítást, a társasház közös villanyfogyasztását, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket az épületben.



A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Könnyen elérhető minden, amire az embernek szüksége lehet. Pár perc séta mind az Orczy tér, mind a Kálvária tér. Rengeteg a kisebb-nagyobb élelmiszer, ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem és kávézó van közelben és sok a szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőség is.



Rövid sétára található mind villamos-, busz-, és trolimegálló is, ahonnan gyorsan elérhető több közlekedési csomópont és más járatok.



Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!



A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!



Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére sok éves szakmai tapasztalattal és teljes lebonyolítással.

Ingatlan adatai

Irányár:33 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Budapest
Helység:VIII.kerület, Magdolna negyed
Városrész:Magdolna negyed
Irányítószám:1086
Cím:Budapest VIII. kerület, Baross utca
Alapterület:63 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Gürtler Tamara
Titanium Property Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

35 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

VIII.kerület

64 m2 2
34 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

VIII.kerület

60 m2 0
19 900 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

VIII.kerület

50 m2 0
További hasonló hirdetések