Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Lakás eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

Lakás eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

28 500 000 Ft

Tatabánya

HSZ: 3305069 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus lakás Alapterület 43 m2 Szobák 1+1
Köszöntelek Tatabánya egyik legkedveltebb városrészében, Újvárosban! Ha te is azon vevők közé tartozol, akik egy új otthonra vagy befektetésre vágynak, akkor ez az ingatlan neked szól!

Az ingatlan állapota kiváló, a felújítás során minden részletre odafigyeltek. 2021-ben a teljes közműhálózatot korszerűsítették, az elérhető villamoskapacitást 25 amperre bővítették, a külső-, belső nyílászárókat lecserélték, végezetük a burkolatokat, a szanitereket, a konyhabútort is újra cserélték. Az ablakok, illetve a franciaerkély is ÉK-i tájolású, a Gerecsére engednek kitekintést. Átmenő forgalom a társasház ezen oldalán nincs, így a csodás panorámán túl, csendes mindennapok köszöntik az odalátogatókat. A kamrahelyiségből teljes értékű mosókonyha lett kialakítva.

A fűtés távfűtés, egyedi mérés nélkül. A közös költség 10.145 forint, mely összeg magában foglalja a lépcsőház takarítását, a társasházi biztosítást, illetve a hulladékszállítás díját is. A fűtés+ melegvíz összköltsége 10.000 forintos havi átalánydíjat jelent. Közös használatú telek tartozik a lakáshoz.

Az ingatlan környéke is rendkívül előnyös. Percek alatt elérhető a tömegközlekedés több formája is, ezentúl számos közintézmény, illetőleg bevásárlási lehetőség is karnyújtásnyira található.

Ingatlan adatai

Irányár:28 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:lakás
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tatabánya
Irányítószám:2800
Alapterület:43 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:1
Fűtés:távfűtés
Kilátás:kertre néző
Építés éve:1985
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Markotics Bence
Markotics Bence E.V


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések