Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - Lovas - Veszprém megye

Ikerház eladó - Lovas - Veszprém megye

149 000 000 Ft

Régi ár: 145 000 000 Ft

Lovas

HSZ: 3297560 Falurét utca Veszprém megye
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 145 m2 Szobák 4
Családi otthon várja új lakóit Lovason!

Két csodálatosan kialakított ikerház keresi gazdáját Lovason, egy idilli környéken, csupán egy rövid autóútra a Balatontól és a Velencei tótól. Minőségi kivitelezés jellemzi mindkét ingatlant, ahol minden lépésnél ügyeltek arra, hogy a legmagasabb színvonalat képviseljék.

Mindkét házban négy tágas szoba található, amelyek ideálisak a családi élet minden pillanatának megosztására és megélése. A garázs lehetővé teszi autója biztonságos tárolását, míg a kert pedig kiváló lehetőséget nyújt a szabadban való időtöltésre és kikapcsolódásra.

Az eladók már szerződést kötöttek egy tapasztalt lakberendezővel, így Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy hogyan szeretné személyre szabni otthonát. A lehetőségek száma végtelen, és a lakberendező segítségével biztos lehet benne, hogy az otthona minden részlete az Ön ízlésének és igényeinek megfelelő lesz.

Az erkélyekről és a teraszról is fantasztikus balatoni panoráma tárul elénk, így képzelje csak el, amikor kedvesével a naplementében vacsoráznak, miközben kedvenc zenéjük szól a háttérben.  

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Most még kedvező áron lehet hozzájutni ezekhez az ikerházakhoz, de érdemes sietnie, mert a felépítésükkel egyre drágábbak lesznek. Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezeket az álomotthonokat, amelyek ideális választást jelentenek családjának!

Ingatlan adatai

Irányár:149 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Veszprém megye
Helység:Lovas
Irányítószám:8228
Cím:Falurét utca
Alapterület:145 m2
Szobák száma:4
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:építés alatt
Kilátás:panoráma
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2024
Szerkezet:tégla
Telek terület:400 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Pati-Nagy Alexandra
Alexandra Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések