Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

129 999 999 Ft

XI.kerület

HSZ: 3297049 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 110 m2 Szobák 3
A nappalin felül 2, vagy akár 3 szobára van szüksége? Olyan helyet keres, ahonnan pillanatokon belül elérheti a főváros főbb csomópontjait, azonban mégsem szeretne zajos környéken lakni? Nem szeretne felújítással bajlódni? Ha bármelyikre igen a válasza, ismerje meg az alábbi lehetőséget!

 

Az ingatlanról röviden:
- XI. kerületben eladó csendes lakás
- 75 nm alapterület
- minden szobához külön erkély ami összen 75 m2
- N+2 háló
- teremgarázs+tároló

 

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda XI. kerületének egyik közkedvelt részén, Kelenföldön található. A környék remek infrastruktúrával ellátott, mind közlekedés, mind szolgáltató egységek szempontjából kiváló a lakás elhelyezkedése.

A közelben a hétköznapi életben szükséges szolgáltatók mind megtalálhatóak, könnyű sétatávolságon belül élelmiszerbolt, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, több étterem és pub is megtalálható. Ezeken felül az ETELE Pláza, és az ALLE is percek alatt elérhető, így a környék nyújtotta lehetőségek tárháza megszámlálhatatlan.

A főváros tömegközlekedésébe is remekül becsatornázott a terület, hamar elérhetőek Buda és Pest főbb csomópontjai is. A Fehérvári út és Szerémi út közelségének köszönhetően több busz – köztük éjszakai buszokkal is – (213, 901, 973) és villamos (1, 17, 19, 41, 47, 48, 56) megállója sétatávolságon belül van, melyek segítségével gyorsan elérhetjük a belvárost.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 7 szintes, liftes épület 2006-ban épült. Nagyon csendes a ház, a lakóközösség tagjai önmagukra igényes emberek, akiknek fontos, hogy a társasház mindig tiszta és karbantartott legyen. Egy csodás, zöld belső udvar is a lakók komfortérzetét növeli, melyet bárki kedvére használhat. Az épület alatt teremgarázs található.


LAKÁS JELLEMZŐI:
Az ingatlan az épület 1. emeletén helyezkedik el, lifttel és lépcsőn keresztül is megközelíthető. A lakásba belépve az előszoba/ folyosóra érkezünk, ahonnan nyílik az összes helyiség. Az előszobába nagy, beépített szekrény került, mely minden ruhánkat elrejti szem elől.  A fürdőszobában ahol jelenleg egy zuhanyzós kád található a wc szeparáltan helyezkedik el.. A fürdőszoba mellett helyezkedik el a 2 hálószoba, melyek legnagyobb értéke, hogy mindkettőhöz tartozik egy kisebb erkély. Az étkező és a konyha mellett található a nagy nappali, ahonnan nyílik a hatalmas, baráti/családi összejövetelekre is alkalmas  19 m2-es, fedett erkély , amely tökéletes lehet grillezésre, de akár pihenésre is, hiszen a belső kertre néz, amely rendkívül csendes. Egy hűtő-fűtő klíma is beépítésre került, kényelmi szempontból.


MŰSZAKI JELLEMZŐI:
A fűtésről és a melegvízről egy házközponti kazán gondoskodik, mérése egyedi.
A közös költség ~20.000 Ft., amiben benne van a takarítás, szemét szállítás, társasház biztosítás, közös képviselet díja. A felújítási alap 3.500 Ft.


PARKOLÁS:

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beállóhely, mely 10.000.000 Ft-ért megvásárolható. A parkolás az utcán jelenleg még ingyenes, de mivel nyártól fizetős övezet lesz a környék, ezért a teremgarázs hely akár kiadás szempontjából is jó befektetés.

Ár: 130.000.000 Ft + 10 MFt Garázs+Tároló
Méret: 75 m2 + 75 m2 erkély

Az adásvételi szerződéshez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk!

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:129 999 999 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület
Irányítószám:1117
Emelet:1. emelet
Alapterület:110 m2
Szobák száma:3
Fűtés:házközpontú, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:udvari
Szintek száma:7
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2006
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Jakócs György
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

122 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

105 m2 4
39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

29 m2 1
39 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

27 m2 1
További hasonló hirdetések