Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Siófok - Somogy megye

Családi ház eladó - Siófok - Somogy megye

52 900 000 Ft

Siófok

HSZ: 3290298 Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 41 m2 Szobák 1+2
MOST  VAN  ITT  AZ  IDEJE  !
Ha szeretne egy igazán cuki nyaralóházat, egy igazán tökéletes és zöldövezeti környezetben, közel a Balaton partjához, … hát mikor, ha nem most kell megnéznie ezt az ingatlant!
… és hogy miért is nagyon előnyös a lehetőség? Mert saját ízlés-és színvilága szerint alakíthatja ki az új tulajdonos a belső tereket. Segít ebben az is, hogy a ház már teljesen üres, így akár már holnap elkezdhető a kreatív munka. Ha ehhez LAKBERENDEZŐ segítségére van szükség, irodánk ez irányban tevékenykedő szakemberei készséggel állnak rendelkezésre.
KIVÁLÓ BEFEKTETÉS! További ötletként: az ingatlan megvásárlása esetén irodánk vállalja a nyaralóvendégek részére történő kiadás teljeskörű szervezését és bonyolítását, hogy ez a befektetés igazán jó megtérülést jelentsen Önnek.
A 339 m2-es telek mérete éppen akkora, hogy kevéske kerti munkával rendben tartható legyen, és helyet biztosítson egy autóbeállónak, kerti sütögetőnek, szép díszbokroknak, némi gyepszőnyegnek.
A ház 41 m2-es, a déli terasza felől egy világos, kisebb konyhának kialakított helyiségbe léphetünk, mellette egy kisebb közlekedőből nyílik jobbra a zuhanyzós fürdőszoba, balra a két kicsi szobácska, melyek esetleg össze is nyithatók, hogy egy nagyobb legyen, majd tovább haladva juthatunk be a kellemes, árnyas terasszal, rendelkező nappaliba.
A szobák szép parkettásak, én azt gondolom, hogy a fürdőszoba szorul csak felújításra, és talán a nyílászáróknak is elegendő egy mázolás.
A házikó nem nagy, de hiszen ez csak egy kis NYARALÓHÁZ, mely tündérien kialakítható, és boldog napok eltöltésére adhat lehetőséget a nyári hónapokban, a Magyar Tenger mellett.
A közelben strand, és a legkülönfélébb szolgáltató helyek található meg, hogy gyalog is elintézhető legyen a bevásárlás, étterem, stb. A csodás, nyugodt, árnyas utcácskákban élvezet a kerékpározás, a séta, vagy a gyerekeknek a „bandázás”.
ÉN NEM SOKÁIG GONDOLKODNÉK … ! :)
További információkért és a személyes megtekintésért várom érdeklődő megkeresését!
Tel.: 0620 248 9824  _  Mail: pervein.magdolna@lakaskulcs.hu

Ingatlan adatai

Irányár:52 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Siófok
Irányítószám:8600
Alapterület:41 m2
Szobák száma:1
Félszobák száma:2
Ingatlan állapota:felújítandó
Építés éve:1980
Telek terület:339 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Pervein Magdolna
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

58 000 000 Ft

Eladó családi ház

Siófok

45 m2 0
58 000 000 Ft

Eladó családi ház

Siófok

45 m2 0
51 900 000 Ft

Eladó családi ház

Siófok

80 m2 3
További hasonló hirdetések