Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Iroda eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Iroda eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

73 000 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 3289577 Fejér megye
Kategória eladó Típus iroda Alapterület 90 m2 Szobák
SZÉKESFEHÉRVÁR belvárosában TÉGLA építésű, FÖLDSZINTI lakás ELADÓ.
KÖZJEGYZŐ-, ÜGYVÉDI-, VAGY KÖNYVELŐIRODÁNAK, de MAGÁNRENDELŐNEK is ideális.
Tágas, nagy belmagasságú, 90 nm-es, 3 nagy méretű szobás, polgári lakás gyönyörűen felújítva.
i.á.: 73 M Ft        tel.: 06(20)6226832A LAKÁSRÓL:
Ritkán adódik, hogy ezen a környéken ilyen nagy méretű, impozáns, gyönyörűen felújított nagypolgári lakást tudjunk kínálni.A lakásban 3 nagyméretű szoba (24 nm, 21 nm, 14 nm), 2 fürdőszoba (egyikben zuhanyzó másikban kád található), wc a fürdőben és egy külön is, nagy konyha, kamra, gardrób található. Mivel az épület műemléki védettség alatt áll, emiatt a külső nyílászárók még nem lettek kicserélve, de minden vezeték, csövezés, fűtésrendszer teljesen modern. Cirkó gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvízet, a második fürdőben pedig villanybojler található.Az egyik szobához önálló zuhanyzós fürdőszoba és egy irattárnak is alkalmas kis helyiség kapcsolódik, a második szobához pedig a kádas fürdő.A konyha igen tágas méretű ( 12 nm ), bőven befér egy étkező is és egy kicsi kamra is kapcsolódik hozzá. Teljesen új beépített és gépesített bútorral szerelték fel.
A 4 méteres belmagasság lehetővé teszi, hogy a szobák bármelyikébe galéria kerüljön beépítésre.
A nappali főfala kazettásan burkolt egy stílszerú beépített látványkandallóval kiegészítve. A lakás teljes felújítása során figyelembe vették az épület adottságait és odaillő burkolatokkal modernizálták a mai kor igényeinek megfelelően.
Az előszoba is napfényes, tágas, igen jól bútorozható, az egész lakás jóval nagyobbnak tűnik mint a valós alapterülete.
A lakáshoz tartozik még 2 db önálló pince, amik irattárolásra, raktározásra tökéletesen alkalmasak.A KÖRNYEZET :
A bejárat a belső udvarról megközelíthető, és mind udvari, mind utcai oldalra néznek szobák, jó tájolású, világos, napfényes lakás. A lakáshoz tartozik 2 db pince is. A sétálóutcától 2 percre, nagyon jó elhelyezkedésű ingatlan. Közlekedés, bevásárlás, oktatási szempontból is kiváló. Parkolás -bár fizetős -de mindig van üres hely.KINEK AJÁNLOM :
Elsősorban IRODÁNAK vagy ORVOSI RENDELŐNEK találom alkalmasnak. 2 nagy önálló egységre bontható. könnyedén kialakíthatóak a szobák irodának, tárgyalónak, rendelőnek és ügyfél várónak egyaránt. A 3 vizesblokk könnyen lehetővé teszi a különböző funkciók szeparálását.
Jó elhelyezkedés, közel a tömegközlekedési csomópontok és a parkolás sem gond semelyik napszakban.  Óriási előnye, hogy a gyönyörű felújításnak köszönhetően azonnal birtokba vehető.Ha ilyesmire gondol, hívjon bátran. Az ingatlan nem lakott, bármikor megtekinthető.i.á.: 73 M Ft               tel.: 06(20)6226832

Ingatlan adatai

Irányár:73 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:iroda
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Emelet:Földszint
Alapterület:90 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Zalavári Ágnes
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

125 000 000 Ft

Eladó iroda

Székesfehérvár

147 m2 0
További hasonló hirdetések