Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - IX.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - IX.kerület - Budapest

87 800 000 Ft

IX.kerület, Belső Ferencváros

HSZ: 3289535 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 120 m2 Szobák 3
Eladásra kínálom ezt a HANGULATOS polgári stílusú, 120 nm-es, 3 szobás lakást, amely a Kálvin tér szomszédságában található. A lakás az Üllői úti épület belső részén helyezkedik el, így csendes és nyugodt környezetet kínál.

A lakásban a három szoba mellett egy étkezős konyha két ablakkal, valamint egy fürdőszoba és egy külön WC is megtalálható, valamint egy tágas jól pakolható előszoba és egy közlekedő. A lakás fűtése konvektoros, és lehetőséget nyújt a saját ízlése szerinti kialakításra és korszerűsítésre. Kiváló lehetőség befektetésnek is, mivel sokoldalúan hasznosítható, ugyanakkor könnyen elegáns polgári otthon varázsolható. A 4,50 méteres belmagasságának köszönhetően lehetőség van egyes részeket galériázni, így plusz tereket nyerhetünk. A lakásnak hatalmas ablakai vannak, és nyugati tájolásának köszönhetően kellemes és világos. Bár az épületben nincs lift, a lakás lépcsőn kényelmesen megközelíthető az 1. emeleten. A lakás vízórával rendelkezik.


Ez az otthon tágas tereivel szabadság érzetet ad, és a belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan közlekedhetünk. A Kálvin téren könnyen elérhetőek a M3, M4 metróvonalak, villamosok, a 100E reptéri buszjárat, trolik, és buszok. A belváros minden előnyét élvezhetjük, így a híres utcákat, tereket, parkokat, múzeumokat, éttermeket, kávéházakat, színházakat és egyetemeket.
Az udvari parkolás lehetőségét a gondnoknál kell jelezni, de jelenleg nincs szabad hely, az autóból való ki-be pakolás idejére be lehet hajtani az udvarba.

Ingatlan adatai

Irányár:87 800 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:IX.kerület, Belső Ferencváros
Városrész:Belső Ferencváros
Irányítószám:1091
Alapterület:120 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:átlagos
Kilátás:udvari
Építés éve:0000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Réti Zita
Auer Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

64 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

73 m2 2
99 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

95 m2 3
42 990 000 Ft

Eladó tégla lakás

IX.kerület

54 m2 2
További hasonló hirdetések