Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - II.kerület - Budapest

296 274 825 Ft

II.kerület, Szépilona

HSZ: 3288457 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 110 m2 Szobák 5+1
Egy új, exkluzív lakóingatlan várja azokat, akik szeretnének otthonukban modern technológiákat és egyedi tervezést ötvözni. Az ingatlan Budapest 02 városrészében, a felkapott Szépilonán található, ahol a környék rendezett, a kert gondozott és a biztonság garantált.

Az ingatlan alapterülete 115 nm, amely 5 szobát, és két fürdőszobát foglal magában.
Gépészetet illetően padlófűtés és mennyezet hűtés-fűtés kerül kialakításra, amit hőszivattyúk biztosítanak. Ez a magas műszaki megoldás és komfortérzet mellett egy energiahatékony megoldást biztosít a jövőbeni lakóknak.
Széles magas minőségű anyagválasztékból válogathatnak a vevők, vagy akár teljesen személyreszabott kialakítást is vállal az építtető

Az ingatlan teraszának mérete 38 nm, amely egy kiváló hely a szabadban való pihenésre és szórakozásra. A terasz előtt további 202 nm-es kert öleli körbe a lakást, mely remekül élhető, belakható. A parkolóhely a teremgarázsban található, amely biztonságos és kényelmes megoldás a járművek számára.

A környék kiváló közlekedési lehetőségeket kínál mind az autósok, mind a tömegközlekedési utasok számára. A közeli buszmegállók könnyű hozzáférést biztosítanak a város bármely pontjához. Az ingatlan közelében számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség található, amelyek garantálják az élénk és aktív életstílust.

Ha kérdése van az ingatlanról vagy szeretne egy megtekintést, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, és szívesen segítünk bármilyen kérdéssel kapcsolatban. Ne hagyja ki az esélyt, hogy ezt az exkluzív otthont sajátjának hívja!

Ingatlan adatai

Irányár:296 274 825 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:II.kerület, Szépilona
Városrész:Szépilona
Irányítószám:1021
Emelet:Földszint
Alapterület:110 m2
Szobák száma:5
Félszobák száma:1
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:kertre néző
Építés éve:2023
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Maczó Gergely
Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

158 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

93 m2 3
109 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

104 m2 3
265 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

II.kerület

125 m2 3
További hasonló hirdetések