Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VI.kerület - Budapest

260 000 000 Ft

VI.kerület

HSZ: 3281354 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 104 m2 Szobák 3
Budapest VI.kerületének egyik legkeresettebb részén, Belső-Terézvárosban, az Anker közben, második emeleti, 104 nm-es, belsőépítész által megálmodott , magas minőségben kivitelezett és berendezett 3 szobás, nagyon világos, hangulatos, nagy teraszos lakás.  

 

Környék:  Az ingatlan a Vi. kerület legfrekventáltabb részén helyezkedik el, szinte sétatávolságra találhatóak a város nagyobb nevezetességei, de közel a Váci utca, Erzsébet tér, Fashion street vagy az Andrássy út, a Bazilika, és a Király utca is. Kávézók, éttermek, színházak, bevásárlási lehetőségek színesítik az élettel teli környéket, drága üzletek és szórakozóhelyek sokasága nyújt kényelmes életet.  

Társasház:  A lakás hangulatos, forgalomtól elzárt kis utcában, a történelmi Anker Palotában található.

 

A ház 1908-ban épült, 5 emeletes, 2 lift is található az épületben.

Az Airbnb lakáskiadás engedélyezett.  

Lakás:  Az ingatlan a második emeleten helyezkedik el. A lakás minden tekintetben különleges és egyedi, a lenyűgöző nagypolgári hangulat ötvöződik a modern eleganciával.

 

Alapterülete 104 nm. Belsőépítész által újragondolt, praktikus elosztással rendelkezik. Amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób, előtér, közlekedő került kialakításra.

A nappalit és az egyik hálószobát 15 nm-es terasz öleli körbe. A felújítás kiterjedt a teljes aljzatra, a külső és belső nyílászárókra, a villany és vízvezetékekre, valamint a riasztó kiépítésére. Új a konyha, mindkét fürdőszoba. Minden beépített bútor egyedi méretre készült.

A konyhabútor Zamperri cég által gyártott, Technistone munkalappal és beépített AEG konyhagépekkel. A kárpitozott bútorok szintén egyedileg készültek kifejezetten ebbe az enteriőrbe. Minden szoba klímával és elektromos redőnnyel van felszerelve.  

Miért érdemes ezt a lakást választania?  - esztétikus, ikonikus épület - magas minőségű felújítás - designos burkolatok - minden új még nem használta senki - amerikai konyhás nappali -a fő háló ami a Deák térre néz saját fürdővel és külön gardrób szobával rendelkezik -a második háló a belső udvarra néz és emellett is találunk egy fürdőszobát. -A széles ablakok áradó fényt engednek be a lakásba, kiemelve az elegáns padlózatot és a finom részleteket.

 

A tértervezés okosan kihasználta a rendelkezésre álló teret, hogy maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítson -15 nm terasz, amely a teljes nappalit és a háló szobát is körbe öleli -házközponti fűtés -Közösköltség 50 ezer ft, ami tartalmazza a fűtést, a korlátlan vizet, ház biztosítását, takarítást, közös képviselet díját, szemétszállítást és a felújítási alapot.

 

 

Ingatlan adatai

Irányár:260 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VI.kerület
Irányítószám:1061
Emelet:2. emelet
Alapterület:104 m2
Szobák száma:3
Fűtés:házközpontú
Felszereltség:bútorozott
Kilátás:panoráma
Felújítás éve:2024
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Felújítás éve:2024
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Sherif Hosny
CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

67 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

68 m2 2
99 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

980 m2 14
76 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VI.kerület

64 m2 2
További hasonló hirdetések