Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIV.kerület - Budapest

40 000 000 Ft

XIV.kerület

HSZ: X3281226 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 70 m2 Szobák 2
A 14. kerületben, Zuglóban, a Rákos patakon túl, a csendes, fákkal övezet, szép kis utcában, a Zsigárd utca 21. szám alatt, kertvárosi környezetben, egy 2005-ben épült, 4 lakásos társasház szuterén szintjén eladó egy TEHERMENTES, 70 m2-es ingatlan, mely jogilag iroda, valóságban hosszú ideje lakásként funkcionál.



A madácsicsergős utcában családi házak és néhány lakásos társasházak találhatóak. Ez egy cseréptetős, két emeletes, szép tégla épület, hátul egy közös használatú füvesített kerttel.



A hangulatos, világos, rendezett lépcsőházba belépve egy fél emeletet lefelé kell mennünk a lépcsőn, hogy a 70 m2-nyi - fürdőszobát kivéve - egyterű, tágas lakásba jussunk. Természetesen igény esetén leválaszthatóak az egyes helyiségek.



Három hosszú ablak biztosítja, hogy a fény illetve a Ny-DNy-i irányból érkező napsütés a helyiségbe áramoljon.



A biztonsági bejárati ajtón keresztül a lakásba lépve elsősorban a nappali tere tárul a szemünk elé, és mögötte az étkezőre és a dolgozó sarokra is ráláthatunk. A hálószobai részbe és a konyhába, az alaprajzi sajátosságoknak köszönhetően, innen nem látunk be.



A lakásban két darab oszlop van, ami díszíti és optikailag ideálisan felosztja a teret. Ráadásul a mennyezet magasságkülönbsége is segít, hogy ennyire izgalmas legyen ez a lakás. (A lakásba lépve a fogadó térnél a hálószobánál és a konyhánál magasabb a belmagasság a többi részhez képest.) A fentiek miatt nagyon egyedi és távolról sem hétköznapi hangulatú ez a lakás.



A 10 m2-es zuhanyzós fürdőszoba a lakás hátsó részében kapott helyet. A nagy méretének, és annak köszönhetően, hogy a fürdőszoba ajtótól egyik irányba első részeken minden szokásos fürdőszobai funkció megtalálható, a másik irányba pedig üres tér van, így ez a rész tárolónak is kiválóan alkalmas. De ha úgy szimpatikusabb, akkor akár egy fallal ketté is választható a fürdő, és így egy külön tárolóhelyiséget nyerhetünk, ami az étkező irányából nyílna.



A fűtés egyedileg szabályozható és mérhető házközponti fűtés. A szokásostól eltérően ebben a házban gázkazán és hőszivattyús fűtés is van.

A fűtés költsége havi átlagban 9.000 Ft.

A közös költség: 12.600 Ft



KÖZLEKEDÉS, BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK



A 77-es troli megállója 1-2 perc sétán belül elérhető, és 20 perc alatt a Stadionok metrómegállóhoz érünk vele, de közben keresztezzük a Nagy Lajos király útján a 3-as és 62-es villamos vonalát is.



5-10 perc sétán belül elérhető pl. a Spar élelmiszer bolt, gyógyszertár, dohánybolt, cukrászda, szépségszalon, kikapcsolódáshoz a Paskál Strand, vagy a patakpart, ha pl. kutyát akarunk sétáltatni, vagy futni.



...és szükség esetén az óvoda is néhány perc sétára van.



Kérésre küldök videót is a lakásról.



Kérem hívjon, akár az esti órákban, akár hétvégén is!

Ingatlan adatai

Irányár:40 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület
Irányítószám:1141
Alapterület:70 m2
Szobák száma:2
Fűtés:házközpontú, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Építés éve:2010
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Barsi Judit
Új Élet Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

108 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

66 m2 3
57 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

45 m2 2
42 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

36 m2 1
További hasonló hirdetések