Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Panel lakás eladó - Veszprém - Veszprém megye

Panel lakás eladó - Veszprém - Veszprém megye

35 000 000 Ft

Veszprém

HSZ: 3280979 Stromfeld Aurél utca Veszprém megye
Kategória eladó Típus panel lakás Alapterület 54 m2 Szobák 2
  A MINŐSÉGI ANYAGOKKAL FELÚJÍTOTT lakásra jellemző a VALÓBAN TÁGAS, VILÁGOS TEREK. A REMEK ELRENDEZÉSŰ lakásban a két, egyforma méretű szoba teljesen elkülönül egymástól, hiszen a lakás két ellentétes oldalán helyezkedik el. Az elrendezés miatt albérlők is előszeretettel választják.

     A felújítás során, kicserélték a bejárati ajtót és az összes beltéri ajtót is. A TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZATOT IS ÚJRA CSERÉLTÉK. PRÉMIUM ANYAGOK FELHASZNÁLÁSÁVAL újult meg a fürdőszoba és a WC is. Természetesen a vízvezetékek is megújultak. A fürdőszobában a fűtést praktikus, modern törölköző szárító váltotta fel. A WC-ben kreatív megoldással egy praktikus polcot alakítottak ki.

     A fűtés is megújult. A lakásban VALAMENNYI RADIÁTORT ÚJ LAPRADIÁTOR váltotta fel. A konyha szintén új arculatot kapott. Új konyhabútor került beépítésre, a padlót KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ JÁRÓLAPPAL burkolták, mely a közlekedőben is megtörtént. A szobákban laminált lapot raktak le. Az ABLAKOKAT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyekre SZÚNYOGHÁLÓT ÉS REDŐNYT is felszereltek. A lakásban jelenleg hosszútávú bérlők laknak, akik szívesen bérelnék tovább a lakást, ezért befektetőknek is ideális választás, hiszen nem kell időt szánni a bérlők kiválasztására. A bérlők kiköltözése esetén A LAKÁST FRISSEN FESTVE ADJÁK ÁT az új tulajdonosnak. Az épületben 2 lift van, melyek közül az egyik vadonatúj.

      PARKOLÁS INGYENESEN a ház előtt lehetséges. A KÖZELBEN bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, sportpályák, játszóterek, művelődési és szórakozási lehetőség MIND-MIND KARNYÚJTÁSNYIRA ELÉRHETŐ. A VÁSÁRLÁSHOZ CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=yNQMZESsVcT

                 TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a KIVÁLÓ MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT lakás!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Ingatlan adatai

Irányár:35 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:panel lakás
Megye:Veszprém megye
Helység:Veszprém
Irányítószám:8200
Cím:Stromfeld Aurél utca
Emelet:5. emelet
Alapterület:54 m2
Szobák száma:2
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:5
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1980
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:panel
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

35 900 000 Ft

Eladó panel lakás

Veszprém

54 m2 2
24 950 000 Ft

Eladó panel lakás

Veszprém

31 m2 1
31 500 000 Ft

Eladó panel lakás

Veszprém

51 m2 2
További hasonló hirdetések