Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - Szolnok - Jász-Nagykun-Szolnok megye

Ikerház eladó - Szolnok - Jász-Nagykun-Szolnok megye

99 000 000 Ft

Szolnok

HSZ: 3275454 Jász-Nagykun-Szolnok megye
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 135 m2 Szobák
Szolnokon, csendes,nyugodt családi házas övezetben,  a KERTVÁROSBAN, közel a Holt-Tiszához, eladó egy 135 m-es, napelemes, duplagarázsos, igényes ikerház. A telek mérete 580 m2-es. 

Az izlésesen kialakított ház földszinti részén található az amerikai konyhás nappali, / 40 m2-es /  étkezővel, valamint egy fürdő illemhellyel.  Az emeleti részen pedig egy nagyméretű hálószoba, gardróbbal és 3 fél szoba került kialakításra. / a két félszoba egy szobává is alakítható / valamint itt is helyet kapott egy fürdőszoba , toalettel. Kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott ház minden szobájában megtalálható a 3,5 kW Wifis inverteres hűtő-fűtő klíma, mely az egész házat kellemes hőmérsékleten tartja. Fűtése cirkófűtés. Lehetőség van még a tetőtér beépítésre, ahol egy 20 m2 még beépíthető!A homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, redőnnyel és szúnyoghálóval. Bejárati ajtó: egyedi, minőségi fa ajtó. Nappali dísze egy pár éve épített kandalló. Mindenhol led világítás található,a nappaliban színváltós rejtett led világítás is ki lett alakítva a mennyezeti világításon kívűl. A kertben hangulatos kerti lámpákat helyeztek el. A kertben egy dupla 40 m2-es garázs épült,elektromos garázskapuval, és egy fedett, hangulatos kerti grill terasz, saját kéménnyel, mely régi kisméretű téglával lett kirakva. A garázs padlástere kiváló tárolóként is funkcionál. A tető bramac cserép. A kertben automata öntözőrendszer, valamint csepegtető rendszer lett kiépítve. Napelem: 8kWp teljesítményű napelem telepítve,10kW 3 fázisú inverterrel. Szívesen ajánlom Önnek ezt az igényes,tágas, kényelmes, világos, és minden igényt kielégítő, családi házat! 

A tulajdonos a házat kb fél évre szeretné visszabérelni. 

I R Á N Y Á R A: 99 Mft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

 

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Jász-Nagykun-Szolnok megye
Helység:Szolnok
Irányítószám:5000
Alapterület:135 m2
Ingatlan állapota:újszerű
Jellemzők:lift
Szerkezet:tégla
Telek terület:580 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Kun Tünde
Gesztenye Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

76 900 000 Ft

Eladó ikerház

Szolnok

100 m2 3
36 900 000 Ft

Eladó ikerház

Szolnok

86 m2 2
47 000 000 Ft

Eladó ikerház

Szolnok

135 m2 5
További hasonló hirdetések