Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XII.kerület - Budapest

650 000 000 Ft

XII.kerület

HSZ: 3275453 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 136 m2 Szobák 3
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Hasonló prémium kategóriás, nyilvánosan nem hirdetett ingatlanokért vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Budapest XII. kerületének előkelő, presztízs értékkel bíró részén PANORÁMÁS, 110 nm-es lakóterületű, nappali+2 hálószoba+fürdőszoba+gardrób + 44 nm teraszos, EXKLUZÍV módon, igényesen kialakított és berendezett, gépesített LUXUS PENTHOUSE a város felett keresi leendő tulajdonosát.

 

A három lakásos, kortárs kivitelezésű, modern és elegáns társasház második, egyúttal legmagasabb emeletén elhelyezkedő lakás tágas, világos, DNY-i tájolású, csúcsminőségű alapanyagok, nívós belső enteriőr, letisztult formavilág jellemzi.

 

Elrendezése:

290 cm-es belmagasságú, hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, a nappali-étkező-konyha több, mint 55 nm-es, a 2 kényelmes hálószoba egyenként közel 13 nm-es, a fürdőszoba10,5 nm-es, a gardrób közel 10 nm-es.

 

A 44 nm-es, nappaliból nyíló, panorámás terasz hozzájárul az otthon értékéhez.

 

A fűtés-hűtés rendszer alapja a Daikin levegő-levegő, direkt elpárologtatású hőszivattyús rendszer, amely a nyílászárókhoz lehető legközelebb elhelyezett keskeny rés-befúvókon keresztül hűti-fűti a belső tereket, így biztosítva a legnagyobb hő- és hidegforrás maximális elszigetelését. Az alacsony légsebességgel operáló rendszer és a hangelnyelő csövezés rendkívül halk működést tesz lehetővé. A lakásonkénti önálló hőszivattyú lehetőséget biztosít a különálló lakóegységek független fűtés-hűtésére, akár oly módon is, hogy az egyik lakás hűt, míg a másik fűtés üzemben működik, a fűtés – hűtés üzem akár napon belül is váltható. A hűtés-fűtés vezérlés szobai digitális termosztátokon történik, a vezérlésbe integrálható internetes modullal, amellyel a lakások interneten keresztül vezérelhetők.

 

A megfelelő kényelem biztosítása érdekében a hidegburkolatok alatt elektromos komfort-padlófűtés kerül kiépítésre, amelynek intenzitása állítható és a fűtés rendszertől függetlenül ki-be kapcsolható igény szerint.

 

A lakás Zehnder hővisszanyerő szellőztetése entalpiás rendszerrel tartja a belső levegő páratartalmát is a komfortos frisslevegő szállítása mellett.

 

A meleg víz ellátás cirkulált rendszer, így lakáson belül szinte azonnal meleg víz folyik a csap megnyitása után. A melegvíz-előállítás költsége lakásonként felszerelt vízóra alapján kerül leosztásra.

 

A lakásokban vízlágyító került kiépítésre.

 

A külső nyílászárók árnyékolói intelligensen, az időjárás érzékelő-állomás jelei alapján vagy idő-programozással irányítják önmagukat. 

 

Az IP videó kaputelefon kétirányú kommunikációt biztosít.

 

A lakók részére közös kültéri wellness rész került kialakításra, amely zárt finn szaunát és kültéri medencét foglal magában. 

 

A lakáshoz 2 teremgarázs hely (közös elektromos autó-töltővel) és egy nagyméretű, 19 nm-es tároló tartozik, amely kötelezően megvásárolandó 35 millió forintért.

 

Az utca bejáratához sorompót, őrbódét terveznek elhelyezni.

 

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, hívását szeretettel várom!

 

Dr. Vincellér Zsuzsa

 

+36 30 815 2510

v.zsuzsa@citycartel.hu

Ingatlan adatai

Irányár:650 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XII.kerület
Irányítószám:1121
Emelet:2. emelet
Alapterület:136 m2
Szobák száma:3
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Szintek száma:2
Közművek:villany, víz, csatorna
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2022
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Dr. Vincellér Zsuzsa
CITY CARTEL BUDAPEST ÉS AGGLOMERÁCIÓ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

94 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

73 m2 3
69 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

65 m2 2
299 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XII.kerület

236 m2 4+2
További hasonló hirdetések