Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - I.kerület - Budapest

113 000 000 Ft

Régi ár: 115 000 000 Ft

I.kerület

HSZ: 3273852 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 90 m2 Szobák 3
GYÖNYÖRŰ HELYEN A VÁRALJÁBAN EGY SZÉP 3 SZOBÁS LAKÁS! 

 

Rendkívül jó választás befektetők, családok és párok számára! 

 

INGATLAN HELYSZÍNE: 

Első kerület szívében a váraljában található közvetlen a Vérmező mellett mely szintén kedvező lehet a családosok számára. Déli pályaudvar 5 perc gyalogtávra van a Szél Kálmán tér szintén 10 percen belül elérhető vagy az 56-os villamossal, vagy az 5-ös busszal szóval az infrastruktúrája ennek környéknek nagyon jó. Több iskola, étterem bevásárló központ van kényelmes gyalogtávra. Éjszaka is nagyon kellemes a környék közel van a Vár és a Duna part is, ha esti sétára vagy látványosságra vágyna és emellett biztonságos is mivel az első kerületi rendőrkapitányság 2 percre található. 

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI: 

Az épület múltja az első világháború idejére nyúlik vissza hisz 1920-ban lett építve, mint a környéken a legtöbb lakóház. Szép nagy park mellett helyezkedik el. 3 emeletes belső udvarú kőrgangos ház. A teljes homlokzat 7 éve, a komplett tető 1 éve (cserepek, lécezet, ereszcsatornák, kémények), az összes belső körfolyosó pedig 2 éve lett felújítva. Az épületen belüli gázcsövek szintén cserélve lettek. Háznak az anyagi helyzete jó bármi baj adódik gyorsan megoldódik a probléma. Emellett a lakók is rend és tisztaság kedvelők és csendesek. 

 

 

LAKÁS JELLEMZŐI: 

A lakás délnyugati tájolású a ház második emeletén van és szinte napkeltétől napnyugtáig lehet élvezni a napfényt mindkét nagyobbik szobában. Körülbelül 10 éve volt egy egész lakásra vetülő felújítás. A lakás belmagassága 4 méter így gyakorlatilag állógalériázható is, a fürdő-konyha-előszoba-félszoba és a nagyszobák közötti fal a főfal, a többi mozgatható válaszfal. A nappaliban épített, a nagyobb hálóban szabadon álló gázkandalló található, a hálószoba inverteres hőszivattyús hűtő-fűtő klímával, míg a kisebb háló és a fürdőszoba öntöttvas konvektorral felszerel. 

 

MŰSZAKI FELSZERLTSÉG: 

A melegvíz ellátásról átfolyós gáz melegítő gondoskodik. A közös költség 21940 forint és tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, csatorna és szemétszállítás díját, valamint a ház takarítás és hétköznapi díjait. A lakás minden oldalról körbe fűtött, dupla gerébtokos nyílászárókkal rendelkezik így a fűtés költsége alacsony, jóval a kedvezményes mennyiség alatti. 

 
A fotókon szereplő minden bútor, szőnyeg, függöny és háztartási nagygép benne van az eladási árban. 

 

PARKOLÁS: Utcán ingyenes lakcím kiváltása után. Valamint a ház Mikó utca oldaláról nyíló garázsban lehetőség van parkoló hely megvásárlásra. 

Ingatlan adatai

Irányár:113 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:I.kerület
Irányítószám:1012
Emelet:2. emelet
Alapterület:90 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz konvektor
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:utcai
Szintek száma:4
Felújítás éve:2014
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1920
Felújítás éve:2014
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Legiardi Renátó
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

103 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

67 m2 2
209 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

115 m2 5
69 999 999 Ft

Eladó tégla lakás

I.kerület

56 m2 2
További hasonló hirdetések