Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XI.kerület - Budapest

123 000 000 Ft

XI.kerület

HSZ: 3267050 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 82 m2 Szobák 3
Az ingatlanról röviden:

- 46 m2 kertkapcsolat
- belső kertre néző erkély,
- gyönyörű napfényes, világos,
- 3 szobás,
- 2021-ben épült épületben


INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan a XI. kerületben, a méltán közkedvelt Spanyolrét csendes utcájában helyezkedik el. A csendes, fás, bokros környezetbe lépve a főváros forgatagát egyből kizárhatják az itt lakók.

Remek közlekedés és infrastruktúra jellemzi az ingatlant. Az M1/M7 bevezető pillanatokon belül elérhető, ezáltal a környező települések (például Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Bicske, Érd, Velence, Balaton), de Budapest is hamar megközelíthető. Ezen felül megszámlálhatatlan bevásárlási lehetőség (TESCO, AUCHAN, LIDL, ALDI, SPAR), benzinkút, állatorvosi rendelő, cukrászda, étterem mind a közelben.

Tömegközlekedés szempontjából is remek a környék, ugyanis 1-2 percnyire található számos busz megállója (40, 40B, 88, 88A, 140, 140A, 188, 240, 940, 972), így a budai oldal egyik legforgalmasabb tömegközlekedési csomópontja, Kelenföld is könnyűszerrel elérhető.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:


A 2021-ben épült, 32 lakásos társasház egy gyönyörű, zöld telken helyezkedik el. Közös területei igényesen karbantartottak, hiszen minden lakó ügyel a tisztaságra és a rendre is, amit már akkor látunk, mikor belépünk a társasházba. Az épület 4 emeletes, melynek földszintjén helyezkedik el az ingatlan. Lifttel is rendelkezik az épület, amely megkönnyíti a lakás elérését. Az új tulajdonos, belépő tokent kap a lakóparkhoz tartozó élményparkba, mely egyedülálló lehetőségeket nyújt gyermeknek és felnőtteknek egyaránt. Kikapcsolódási lehetőség, több mint 8000 m2 területen kizárólag Cordia Resort lakói számára. (Kosárpálya, kondi gépek, kávézó, sütögető, játszótér stb.)


LAKÁS JELLEMZŐI:


A lakás alaprajza, elosztása megfelel a 21. század követelményeinek, amerikai konyhás nappali és 2 hálószoba található a lakásban. Fürdőszobájában egy kád és egy WC található. A nappaliból kilépve a holland pázsittal ellátott, fedett, 22 m2-es erkélyre érünk, ami ideális helyszín a kikapcsolódásra, hiszen a belső kertre néz, tehát nagyon csendes. A 2021-ben épült társasházban lévő lakást, belsőépítész által berendezett, minőségi termékeket felhasználva, letisztult stílusú bútorokkal, teljesen gépesítve veheti birtokba az új tulajdonosa. Whirlpool beépített konyhagépek, továbbá okos-wifis szárító-mosógép a fürdőszobában. A lakás, okos otthon rendszerrel ellátott. Távolról vezérelhető az elektronika és fűtésrendszer. Továbbá elektromos alumínium redőnyökkel ellátott. A szobákban Daikin klímák lettek felszerelve. Egyedileg terveztetett beépített szekrények, illetve teljesen felszerelt, gépesített konyha kerül átadásra. Ide csak bőröndöt kell hoznia. Az ingatlan garanciás, ami további biztonságot nyújt a vásárlók számára.
!!AZ ÁR TARTALMAZZA A BÚTOROKAT IS!!


MŰSZAKI JELLEMZŐI:


Házközponti fűtéssel rendelkezik az épület (egyedi méréssel), ezáltal, illetve az épület jó hőszigetelésének hála a lakás fűtési költsége minimális. Radiátorral megoldott a hőleadás a helyiségekben. A közös költség 32.000 Ft, mely tartalmazza a fűtést, hideg, illetve melegvízet, ezenkívűl az élményparkba a belépést is, ahol kávézó, focipálya, kosárpálya és játszótér is található!


PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik továbbá egy teremgarázs beállóhely, amely 7 M Ft-ért megvásárolható.

Ár: 123.000.000 Ft + 7.000.000 Ft teremgarázs
Méret: 71 m2 + 22 m2 terasz +46 m2 kertkapcsolat


Az adásvételi szerződéshez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk!

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:123 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XI.kerület
Irányítószám:1112
Emelet:Földszint
Alapterület:82 m2
Szobák száma:3
Fűtés:házközpontú, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:teremgarázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:5
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2020
Szerkezet:tégla
Telek terület:46 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Jakócs György
Hillside Homes


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

122 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

105 m2 4
39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

29 m2 1
39 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XI.kerület

27 m2 1
További hasonló hirdetések