Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Valkó - Pest megye

Családi ház eladó - Valkó - Pest megye

33 900 000 Ft

Régi ár: 34 900 000 Ft

Valkó

HSZ: 3266509 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 74 m2 Szobák 3
Valkón eladó egy minden igényt kielégítő, kényelmes élettérrel és kedvező fenntartási költséggel rendelkező, három szobás, modern, leszigetelt, bővíthető családi ház Budapesttől 40 perc távolságra!

A 2000-ben épült 74 nm-es hasznos alapterületű házban kialakításra került egy tágas konyha étkezővel, 3 hálószoba és fürdőszoba. Igény esetén a tetőtér beépíthető.
Fűtésről újszerű konvektorok, használati melegvíz-ellátásról bojler gondoskodik. Az étkező falában futó kémény kialakítása lehetővé teszi egy hangulatos kandalló bekötését is.
Folyamatosan karbantartott házban felújításra kerültek a szobák burkolatai, valamint a konyhában a csempe és a konyhabútor. A hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, illetve a külső 5 cm-es nikecell szigetelésnek köszönhetően KEDVEZŐ A FENNTARTÁSA.

A kert szépen rendezett, füvesített, a területet gyümölcsfák, gyönyörű rózsák és tuják díszítik.

A közelben óvoda, iskola, orvosi ellátás és bevásárlási lehetőség megtalálható, gyógyszertár 10-15 perc sétatávolságra található.

Parkolási az udvaron betonozott részen is lehetséges, illetve a garázsban is.
A környék kifejezetten csendes, békés, megfelelő közeget teremtve mindazoknak, akik nyugodt, természetközeli otthont keresnek.

Valkó a gödöllői régióban dinamikusan fejlődő település, az M3-as autópálya gödöllői lehajtójától 20 percre. Aki nem autóval közlekedne, annak kényelmét a félóránként érkező buszjárat szolgálja. Gödöllő kocsival 20 perc alatt kényelmesen elérhető.

Amennyiben TÉGLA építésű családi házat szeretne vásárolni és nem szeretne költözés előtt nagy felújítást, akkor ezt mindenképpen nézze meg mielőtt dönt! Megtekintés rugalmas!

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, ingyenes pénzügyi tanácsadással és kedvezményes hitellel segítjük vásárlását.

Ingatlan adatai

Irányár:33 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Valkó
Irányítószám:2114
Alapterület:74 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2000
Telek terület:1 298 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Tibor
Ingatlanmentor powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

21 900 000 Ft

Eladó családi ház

Valkó

76 m2 2+1
15 900 000 Ft

Eladó családi ház

Valkó

45 m2 1
További hasonló hirdetések