Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XVIII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XVIII.kerület - Budapest

165 000 000 Ft

XVIII.kerület, Bókaytelep

HSZ: 3266508 Bókaytelep Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 159 m2 Szobák 3+2
MEGVÉTELRE kínálok egy igazi beleszeretős, minden igényt kielégítő családi házat Pestszentlőrinc kertvárosi övezetében, a Bókaytelepen. A 159 nm-es 5 szobás, duplakomfortos, átriumos kialakítású, 38-as porotherm téglából épült, masszív ház egy csendes mellékutcában található.



Az épületet kívül-belül folyamatosan karban tartották, igényes alapanyagokból építették, és újították.



Az alsó szinten egy tágas, padlófűtéses nappali a ház központja, mely meghitt családi összejövetelek helyszíne lehet, és amely egybe épült a konyhával. A gépesített konyhabútor egyedi tervezés alapján készült. A nappali hangulatát fokozza a különleges kandalló, ami télen kellemes meleget ad. A napfényes nappaliból kiléphetünk a hátsó teraszra, majd az ápolt, gondozott kertbe. A földszinten még két hálószobát találunk, valamint egy kádas és zuhanykabinos fürdőszobát. A toalett kézmosóval külön helyiségben kapott helyet. A felső szinten további két napfényes szobát, fürdőszobát, egy dolgozóhelyiséget, és egy társalgót találunk.



A ház melegéről gázkazán gondoskodik, alul padlófűtéssel, az emeleten radiátorokkal. A nyílászárók korszerű három rétegű, hang- és hőszigeteltek. Az árnyékolóval és szúnyoghálóval ellátott tetőablakok 3 éve lettek cserélve. A házban 3 klíma készülék gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, a riasztó és kamerarendszer vigyáz a biztonságra, a központi porszívórendszer a tulajdonosok kényelmét szolgálja , az automata öntözőrendszer a kert szépségéért felel. A mélygarázsban kettő gépkocsi parkolására van lehetőség. A kertet különleges növények, bokrok díszítik, de játékra, sportolásra is van hely.



A közelben iskola,óvoda, piac, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő megtalálható.



A tömegközlekedés kiváló, a belváros 25 perc alatt elérhető. A környező csendes utcákban kellemes a séta, de a közeli Bókay-kert megannyi kikapcsolódási lehetőséget biztosít szabadidős és sport programjaival. Az ingatlan per, és tehermentes. Azonnal birtokba vehető. A vételár részét képezi igény szerint a ház teljes berendezése.



Szívből ajánljuk családosoknak, összeköltözőknek, vagy befektetőknek.



Ha igényes környezetre vágyik, kényelmes és biztonságos otthont szeretne biztosítani családjának, érdemes eljönni és megnézni ezt a minden igényt kielégítő házat. Hétvégén is várom hívását.

Ingatlan adatai

Irányár:165 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XVIII.kerület, Bókaytelep
Városrész:Bókaytelep
Irányítószám:1181
Cím:Bókaytelep
Emelet:Földszint
Alapterület:159 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz
  kandalló, padlófűtés
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:duplagarázs
Szintek száma:2
Közművek:kábeltv
Extrák:riasztó, klíma, amerikai konyha
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóth Judit
Windingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

59 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XVIII.kerület

86 m2 3
67 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XVIII.kerület

74 m2 4
39 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XVIII.kerület

52 m2 2
További hasonló hirdetések