Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XIV.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XIV.kerület - Budapest

159 000 000 Ft

XIV.kerület, Alsórákos

HSZ: 3258086 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 260 m2 Szobák 7+2
Budapest egyik legfelkapottabb városrészében, Alsórákoson található ez a modern, exkluzív, egyedi tervezésű lakóingatlan. A csendes környék és a rendezett kert biztosítja a zöld otthon érzését. Az ingatlan 2018-ban épült, így modern tágas nappalijában és amerikai konyhájában a sok ablak és teraszajtónak köszönhetően természetes fény, világos hangulat uralkodik. A 264 nm alapterületű lakásban 7 szoba és 2 félszoba található, így akár nagyobb családoknak is kitűnő választás lehet. Az újszerű állapot, a LED hangulatvilágítás és a kertkapcsolatos ház, mely földszintje körbe van építve terasszal, további előnyei közé tartozik, hogy kisállattal is költözhető.

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség, mivel az ingatlan Airbnb- re alkalmas. A felső szint kialakítása még nem teljesen fejeződött be, így lehetőség nyílik megálmodni egyedi elképzelések alapján, ebben a jelenlegi Tulajdonos segítő kezet és rugalmasságot biztosít, igény szerint mint tervezésben mint kivitelezésben. Az ingatlan jelenlegi irányára nem tartalmazza a felső szint befejezését, amint említettem a kivitelezésre, befejezésre, egyedi kérések megbeszélésére a jelenlegi Tulajjal van lehetőség. A befejezést az új tulajdonos teljesen önállóan is megteheti.
A felső szint befejezését követően az ingatlan értéke jócskán megemelkedik, ezért nyugodt szívvel ajánlom mint nagycsaládosok, mint befektetők számára.

Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így a tömegközlekedési eszközök és az autóval közlekedők számára is ideális. A környék biztonságos és csendes, így akár az emeleti teraszon is élvezheti a nyugalmat. Néhány perc sétára bevásárlási lehetőség, gyógyfürdő, sportpálya, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel.

Az Alsórákos felkapott környékének köszönhetően az ingatlan értéke folyamatosan növekszik, valamint a befejezésre váró területek egy kis befektetéssel igen értéknövelő hatással bírnak, így befektetőknek is kiváló lehetőség.



Ha kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen bizalommal. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számomra.

Ingatlan adatai

Irányár:159 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület, Alsórákos
Városrész:Alsórákos
Irányítószám:1141
Alapterület:260 m2
Szobák száma:7
Félszobák száma:2
  kazán
Kilátás:utcai
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Építés éve:2018
Telek terület:528 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

159 000 000 Ft

Eladó családi ház

XIV.kerület

260 m2 7+2
2 000 000 000 Ft

Eladó családi ház

XIV.kerület

1500 m2 6
120 000 000 Ft

Eladó családi ház

XIV.kerület

140 m2 5
További hasonló hirdetések